crash ideea

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de The13thWarrior, 23 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

Am o idee amuzanta...
    Ce ar fi sa se introducă faptul ca atunci cand 2 nave se intersecteaza la aceleasi coordonate sa poata produce fiecare alteia daune in functie de dotarile fiecarei nave. Dotarile fiecarei nave rezulta intr-o greutate si rezistenta care ar provoca daunele de ciocnire...
    Un fel de carmageddon...:))
    S-a elimina stash-ul...:)))
    Ce ati zice?

Stiu ca sunt atatea probleme de rezolvat dar ar merge si ceva amuzant sa mai detensioneze situatia...
    Nustiu sa fac pool de vot...

2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Nu prea vad nimic interesant. Adica imagineaza-ti la razboaie cand ne adunam toti la o coordonata, pierdem toti inainte sa inceapa lupta.

3. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

da, mi s-ar parea interesant...:))
    sau macar ceva eventuri de genu...:)

4. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Mda...nu este de ajuns ca ne batem deja, acum cei mai "Grasi" ii scufunda pe cei mai "supli" doar calarindu-i. Ce-i aici? Rodeo?

banditblue apreciază asta.
  5. vassilis.douk

vassilis.douk Novice forum

Imi place , A fost o iedee nasoala :))))

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Idea este interesanta. Ar merge mai mult inspre partea de realism a jocului.
    Insa sa nu uitam ca stack-ul este parte a unei strategii de lupta in timpul razboaielor si ar crea teribil de multe neplaceri in acest caz.
    Deci NU. Nu in aceasta forma.

Am putea sa sugeram o mecanica asemanatoare versus un NPC event. Daca nava Dvs. se intersecteaza la aceleasi coordonate cu un NPC Event ... face BOOM. Cine iese mai putin sifonat din acesta intalnire ... vom vedea dupa ce norul de fum se va indeparta.

7. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

inteleg implicatiile si desigur ar fi interesant si sub forma unui event...:)

8. Zeusian

Zeusian Comisar forum

ideea este interesanta, cel putin de sondat ca implicatii de joc. de acord ca ideea de stack este parte importanta in prezent a jocului, dar total nerealista. armatele lumii duceau batalii navale fara stack :)
    deci care ar fi dinamica jocului intr-o astfel de lume seafight? poate ca nevele se pot cupla oarecum si la razboi, demageul sa se imparta intre toate navele cuplate (poate ca abordarea ar fi mult mai realista), si la un moment dat sa faca poc toti playerii :) nu stiu, dinamica poate fi modificata, cu siguranta intr-un mod pozitiv, depinde de programatori si dezvoltatori pe ce parte o vor lua.

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ideea si feedback-ul au fost deja transmise mai departe catre dezvoltatori. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.