Critica mai mica

Discuție în 'Ajutor' creată de °Pнαяαδиul°, 30 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

Mai are cineva problema cu dmg-ul la critica?...eu inainte de restartul de astazi dupa-amiaza dadeam critica ~ 52000 , acum dupa restart dau ~45000 . Si cu cava a scazut de la ~12200 la 11000

2. de la 13k critica dau 11k cu concava..

3. Uzzy.

Uzzy. Guest

Problema este cunoscuta si a fost inaintata departamentului tehnic, speram ca solutionarea acesteia sa se efectueze cat mai curand posibil.

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Toti am patit asta. Eu am pierdut peste 1k la critica cu cave dar la elita nu am verificat fiindca ma enervasem deja. Am ajuns sa dau cu critica numai cu 300 - 1000 peste damageul normal (ca cica nu trag intotdeauna toate tunurile fiindca tunarii se tin mai mult de rom decat de Seafight) ceea ce este pur si simplu aberant.
    Si vor repara sau deja au reparat dar noua ne dau ceva pentru ceea ce am pierdut si pentru timpul irosit? Bineinteles ca nimic fiindca nu a pierdut BP ci au iesit pe minus negrii de pe plantatie.

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Damage-ul critic a fost deja corectat. Multumim.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.