Critica user-ului

Discuție în 'Propuneri și idei' creată de =Decadent=, 29 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

poate,

dar hartile raid sunt mult .... muuuuuullllltttttt prea plictisitoare.
    tre facut ceva cu ele pentru ca parca le auzi ca cer singure boti:)
    altfel mori de plisctisssss.
    nu stiu cum sunt in stare userii sa faca perle acolo la mana pentru ca eu unul nu sunt in strare.

nu stiu la ce s-au gandit dezvoltatorii cand au introdus acest updat. sincer era logic sa incerce ei sa vanda boti cu 100 de euroi :) va dati seama ca desi ar fi singura explicatie logica, eu unul nu pot crede asa ceva :)

stima

2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

-Lag pe servere.
    -Payment diferit ( ceea ce nu mi se pare normal ca unii sa aiba un plus pe joc fata de mine si de alti jucatori )
    -Vreau sa am posibilitatea sa-mi mut contul pe alt server. 10 Euro sa iti muti contul pe alt server cred ca ar fi acceptabil pt orice jucator.
    -vrem NPC-uri noi
    -vrem harti noi
    -vrem HP-ul cadoacelor sa fie redus la jumatate
    -limita insule/ghilda + reducerea bonusurilor dupa nr de insule - > acum pe servere se imparte serverul in 2 aliante si stau si farmeaza si iar farmeaza ...
    -dorim si un server de speed.

|FIREMAN| apreciază asta.
  3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ideea se afla deja in atentia dezvoltatorilor. Multumim

4. =Decadent=

- Problem tehnica: se afla in atentia echipei tehnice.
    - Payment-ul este corespunzator fiecarei tari, in functie de legislatie, contracte, parteneri, etc.
    - Momentan aceasta posibilitate nu exista. Mai multe detalii gasiti AICI.
    - Dorinta a fost deja transmisa mai departe.
    - Idem.
    - Ibidem.
    - Va rog dezvoltati intr-o tema separata.
    - Idea a fost deja transmisa.

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Dar paymentul influenteaza jocul, si pe mine ma deranjeaza asta ( si probabil cand mi se pune pata mai tare, nu mai joc seafight din cauza asta ).
    Exemplu:
    Ai 2 atleti ( 1 atlet roman si 1 atlet maghiar ) care au intrat intr-un concurs organizat de BigPoint .
    Se pun la linia de start; se da startul si cand ambii atleti mai aveau 1000 metri de alergat, organizatorul BigPoint schimba regulile : #Linia de sosire se muta pentru atletul maghiar la 500 metri. Iar romanul nu conteaza sa alerge in continuare 1000 metri.

Mie nu mi se pare corect, pentru ca toti investim timp si bani ..

6. BAROS~LAUR

BAROS~LAUR Novice forum

Brogil prietene daca se fac moduri dupa cum spui tu cu PVE si PVP,atunci explica-mi si mie daca astia se pun pe modul PVE si baga botul pe luminite eu ce mai pot sa ii fac?sa ma joc cu npc-urile?

7. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Ar fi o idee sa:
    - adauge nivele elita/pirat mai mari;
    -fie trimise e-mailuri cum au fost cele cu tankurile si cu designul Sagitta(nu cu ocazia unui eveniment)
    - adauge un NPC sau un meniu pe mare care sa usureze accesul unor meniuri de pe pagina principala(cum ar fi in cazul velelor...este destul de deranjant ca dupa fiecare scufundare sa intri pe pagina de start sa dai la santier apoi la depozit si sa iti pui vele)
    -adauge un meniu prin care putem urmari si licita pentru echipamentul elita (de pe mare)
    -actualizeze sfaturile(pt. cei mai mici) pentru ca jocul s-a schimbat destul de mult
    -faca update la versiunea chatului adaugand si rangurile(pt. aspect)
    -o harta de tip deathmatch in care sa se faca puncte pentru a acorda premii lunare celui ce are cele mai multe puncte (munitie, chei, mojo sau buff-uri)

8. Zeusian

Zeusian Comisar forum

si cand se va intampla asta Allia?? ca a trecut ceva vreme. cati ani tre sa treaca sa se schimbe 3 cuvinte, care nici programare nu se numeste??

stima

9. Arri*ILCapo*Dei*Capi

Arri*ILCapo*Dei*Capi Novice forum

Bagati cristale la npc uri

banditblue și lSoSol apreciază asta.
  10. VLAD

VLAD Talent de excepţie

am dori sa pezentati modul de calcul al punctelor de viteza, dar nu vrem o explicatie de genul celei de la damage, o poza facuta cu piciorul... vrem toate procentele de la abilitati si castele+ vele

11. Λκεη

Λκεη Novice forum

Buna ziua ,
    >
    > Intrucat eu am cumparat Reparator level 5 cu 30 Euro, iar voi acum la-ti dat GRATUIT la tot serverul nu vi se pare normal sa dati tuturor celor care l-au cumparat pe bani REALI itemuti in valoare de 30Euro? (un skin, un pachet de tunuri voodoo, jumatate de an premium...)

︻┳═一❾·mm☭² apreciază asta.
  12. sparku78

sparku78 Novice forum

harti restrictionate celor cu vase prea mari in care se pot lupra doar ce i mai mici care is ink incepatori PVP ca asa sunt obligatis a stea doar in harta mica... e normal ca ce i maris a stea intre ei nu sa vina cocosi pe hartile mici si sa i farame pe incepatori !!! sincer lucru asta "COCOSESC" te face sa te lasi de joc INSTANT !! e foarte aiurea si frustrant dupa ce te chinui 2 zile ca un EORU ajungi in urmatoruls et de harti si vine unu cu "titanicu" si se da cocos la tine :| care ink habar nu ai ce trebuie sa faci mai exact !! de ajutat nimeni nu ajuta dar la rautate is primii !! si nu e corect acest lucru , plus ca e mult de pierdut ... utilizatorii se lasa vazanda cest lucru destuld e aiurea !!

In spearnta ca nu am deranjat si nu am plictisit , va Multumesc !​

sa existe la misiunile pt proba de pirat sa poti plati cum am platit sa trec proba sa dau inapoi macar ultima proba (am absolvit proba nr 6 si nu am stiut ca de la aceasta proba nu mai pot clecta luminite pe paginile 1-4 si numai de la pag 2 in sus si nu sunt pregatita sa ies ca ma scufunda sigur) banuiesc ca mai sunt si altii in postura aceasta multumesc​
    Ambele propuneri au fost inaintate catre dezvoltatori. Multumim.
    NU CRED CA SE VA REZOLVA CEVA VREODATA

13. sparku78

sparku78 Novice forum

tinand cont de faptul ca nu am nava full tunuri elita nici voodo sau altele totusi ar fi ok daca cei cu nave full nu ar da dmg de 40 50k sh cei incepatori cu 4k ar trebui totusi sa existe o balanta ca sa aiva farmec jocul sh pentru incepatori .Sant de acord ca poate lumea a bagat bani... dar trebuiesc atrasi sh alti jucatori in afara de cei care deja sant full .Poate domnul admin sami spuna daca iar placea un joc unde chiar nu are nici o sansa sa distruga o nava inamica decat dupa vreo 3 ani de jucat acel joc ?​
    Va asteptam cu o postare in aceasta sectiune cand veti avea o PROPUNERE; sau o IDEE.
    Tema inchisa!
    DOMNILOR MODERATORI NOI VREM O REZOLVARE DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA DAR INCHIZAND TEMELE NU CRED CA ESTE O SOLUTIE FOARTE BUNA PT DUMNEAVOASTRA ./..... IAR PROPUNERI PE TEMA ASTA ATI AVUT DESTULE ASA CA NU NE MAI TRIMITETI LA PLIMBARE ,,,,,,,,,,PUTETI RASPUNE PRINTRUN SIMPLU DA SAU NU ADICA SE REZOLV ASAU NU

14. =Decadent=

Stimate jucator,

Asa cum am precizar anterior, daca exista o problema asteptam postarea ei in sectiunea de intrebari generale / ajutor pentru incepatori sau probleme tehnice. Nu se va raspunde unei probleme in rubrica dedicata propunerilor sau ideilor.

Sectiunea de propuneri si idei din cadrul forum-ului este o sectiune prin care jucatorii pot sugera imbunatatiri sau alternative. Acestea sunt inaintate de catre moderatori, mai departe, echipei de dezvoltatori care le analizeaza. Nu inaintam propuneri care au fost inaintate anterior.
    Exista posibilitatea ca propunerile sa fie respinse de dezvoltatori nefiind in concordanta cu viziunea lor despre cum ar trebui sa fie acest joc. Exista de asemenea posibilitatea ca propunerile sa fie implementate exact asa cum vi le-ati dorit sau modificate, adaptate la o strategie deja formulata.

Nu va putem oferi un raspuns de genul: aceasta se va implementa sau aceasta nu se va implementa. Nu este decizia echipei de moderatori. Analiza ideilor formulate de voi se face la nivelul echipei de dezvoltatori ai jocului; decizia de a le implementa (modificate sau nu) sau de a nu le implementa apartine tot acestui departament.

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  15. sparku78

sparku78 Novice forum

MULTUMESC DE RASPUNS( ACESTA ESTE MULT MAI CLAR )

16. SeafRO

SeafRO Duce forum

Referitor la reparatia velelor, s-ar putea introduce velarul pe harta marii (acolo unde este maimutoiul care iti cumpara automat munitie cand scade sub 10k) si el sa iti repare velele pe care le ai puse pe nava (daca ai vele elita si perle le repara automat dar daca ai vele elita si gaura perle atunci iti repara si pune vele pe aur daca ai in cont sau asteapta sa faci rost de perle si ti le repara automat pe cele elita). Cred ca asa ar fi muuuult mai usor pentru toata lumea, inclusiv pentru servere.

17. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

Mi-as dori ca stafful tehnic sa nu joace acest joc...admin,cm etc...sau sa fie straini...mi-as dori sa umblati la cuvintele din sistem care baneaza...mi-as dori doar sa joc corect...fara buguri si programe...mi-as dori la sfarsit un pic de libertate sa spun asa...pe chat si in viata,va pup!

18. =Decadent=

Cum ati dori sa vi se raspunda la problemele intampinate pe acest joc daca echipa moderare nu ar avea habar de el? Echipa de moderare a chaturilor si forumului este aleasa dintre jucatori, fie ei romani sau de alte nationalitati.
    Care sunt cuvintele care considerati ca nu ar trebui sa se afle in filtrul de sistem?
    Si noi ne-am dori sa se joace corect.

19. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Ar fi o idee sa se introduca tunul admiral la negustor.Mega Happy Hour este un event in care nu prea ai ocazia sa cumperi tunuri admirale daca esti un player mai mic asa...si pana cand apare un Mega la care sa se dea si tunurile,dureaza ceva...ideea e ca la un moment dat devine destul de plictisitor sa astepti sa apara tunurile la Happy Hour...si mai apar si rar....adica eu unul n-am mai vazut tunurile de ceva vreme.

20. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

"Cum ati dori sa vi se raspunda la problemele intampinate pe acest joc daca echipa moderare nu ar avea habar de el?"

Simplu domnule decadent..moderatorii sau adminii ar putea modera pe alte servere..nu acolo unde au contul de joc..in acest fel dumneavoastra si colegii nu ati putea fi acuzati de "malpraxis"
    Pentru ca un admin/moderator care joaca pe acelas server cu mine nu va putea fi obiectiv niciodata..din contra..va judeca fiecare caz in parte din postura de : coleg sau inamic..iar "corectiile" aplicate unor jucatori vor fi in consecinta aliantelor sau gildelor in care respectivii joaca.

Modificat ultima dată: 10 Feb 2015