Cu ce ne ajuta acum HP din luminite?

Discuție în 'Ajutor' creată de **RA**, 6 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cu ce ne ajuta acum HP din luminite?

1. se poate schimba HP cu altceva?gold,perle,mojo???

18 vot(uri)
    43,9%
  2. nu mai dorim HP in luminite.

23 vot(uri)
    56,1%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **RA**

**RA** Avansat

1. In momentul de fata HP din luminite nu ne ajuta cu nimic.posibile raspunsuri???exista posibilitatea de a se schimba ceva,in loc de HP,sa se bage gold sau mojo,perle???

2. яı¢øšα

яı¢øšα Scriitor în devenire

La ce povestesti tu aici, cred ca toata lumea ar vrea mojo :). Problema vine in momentul analizei BP a situatiei, care mai degraba ar scoate acel HP sau ar fi indiferenti propunerii(ca vorba aia s-au facut restructurari) decat sa mai vina in folosul jucatorilor. Sau cine stie poate baga recompensa luminitelor la payment :). Oricum eu iti doresc succes cu initiativa.

3. **RA**

**RA** Avansat

draga coleg,noi in momentul achizitionarii din payment a pachetului ,,luminite la dublu",am cumparat un ,,mic beneficiu",un ,,mic ajutor".dar prin acest lucru nu inseamna ca nu te poti folosi de el(99% din luminite,au HP,la numarul actual al jucatorilor pe harti este mic numarul luminitelor,observ si o mai rara aparitie a lor pe mare).de aproximativ 2 luni s-a schimbat ceva la luminite si nimeni nu ne-a zis(nu am mai cumpara pachetul respectiv).eu consider ca la momentul actual HP din luminite este inutil....nul....zero.este un pachet din payment,care efectiv nu mai are nici o valoare in situatia asta,nu mai merita achizitionat.ori se face ceva in privinta asta,ori scoate-ti domnilor de la BP din payment acest pachet care nu-si mai are rostul.este ca si cum te-ai duce sa cumperi o masina,dar fara motor,ca si cum ai cumpara un bilet la un film sau spectacol,dar nu ai acces in sala,ca nu mai sunt locuri.deci.....HP in momentul de fata,nu-si mai are rostul in luminiter,cu ce anume mai exact ne ajuta in joc pe noi playerii,hp din luminite.

4. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Poate se enerveaza si baga in loc de hp fraza geniala ... offf ai luat teapa :))

5. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

2015-10-09 20:44:33Nava ta are acum mai mult cu 653 puncte HP și este pregătită să călătorească mai departe.
    2015-10-09 20:44:32Nava ta are acum mai mult cu 885 puncte HP și este pregătită să călătorească mai departe.
    2015-10-09 20:44:31Nava ta are acum mai mult cu 475 puncte HP și este pregătită să călătorească mai departe.
    2015-10-09 20:44:26Ai primit 18 PE (puncte de experiență).
    2015-10-09 20:44:24Nava ta are acum mai mult cu 770 puncte HP și este pregătită să călătorească mai departe.
    2015-10-09 20:44:21Ai primit 16 PE (puncte de experiență).
    2015-10-09 20:44:19Nava ta are acum mai mult cu 756 puncte HP și este pregătită să călătorească mai departe.
    2015-10-09 20:44:13Ai primit 31 PE (puncte de experiență).
    2015-10-09 20:44:06Ai primit 21972 monede de aur.

6. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

chiar va rog sa scoateti hp-ul din luminite

7. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

hp-ul din luminite a ramas in locul celor de tip "capcana" :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.