Cufere

Discuție în 'Ajutor' creată de ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ, 27 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

Cand primesti de la cufere 5x booster XP respectiv 5x booster pel primim doar cate 1 zi de ce mai scrie 5?Am inteles ca din 2 luni premium s-a facut 1 luna dar si din 5 boostere s-a redus la unul?

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

O noua bataie de joc marca BP. Adica iau cufar cu premium si nu mai primesc doua luni desi folosesc gema de la spectare si sunt full abilitati pe cufere (adica un plus de 35%). Interesant cum mai calculeaza baietii, mai ales ca pana acum cateva zile / saptamani in urma luai 2 luni numai cu spectare. Daca vroiau sa faca figura asta jenanta atunci macar puteau sa fie corecti si sa dea 1 luna si 11 zile, nu sa reduca la o luna. Atunci pentru ce mai am full abilitati pe cufere? Ca sa iau regenerativa si alte porcarioare? Oricum nu ne vor da nimic inapoi nici daca revin la ceea ce dadeau anterior. Si daca ei cred ca dadeau ceva super bun atunci sa calculeze ca iti pica premium la 500-1000 de cufere minim prin urmare ... [nu ii iau in calcul pe cei care nu se spala pe maini si primesc premium la fiecare cufar deschis :)]

Leonidas_300 apreciază asta.
  3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nu avem informatii legate despre o schimbare a recompenselor din cufere (exceptand cea legata de premium si bijuteria aferenta design-ului Spectare).
    Daca aveti o problema legata de acordareaa unui booster (perioada de acordare) va rog sa sesizati sportul si cereti o verificare a situatiei.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.