CUM E POSIBIL

Discuție în 'Ajutor' creată de _BRAINIAC_, 8 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

deci nu credeam ..cand am citit sau asa este normal eu ful hp si celalalt 10.000 HP si tot eu pierd abordarea .....

2014-01-08 17:51:28
    Ai pierdut abordarea. Ai câştigat 28 PE, dar ai pierdut 3224549 unităţi de aur şi 148 piraţi.
    2014-01-08 17:49:24
    Ai primit 204 PE (puncte de experiență).

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Detalii despre sistemul de abordare puteti gasi // AICI //.
    Sper sa va fie de folos.

3. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

draga sau dragutule allia ,nu e prima data cand practica bate teoria . IL cred pe brainiac ,am patit si eu ,eg2 face X-files sa paleasca .Draga brainiac ,ai fost victima lagului ,a unui player mai puternic ..si onest ..Asa ca ochii mari .pt unii ora e mai mica de 60 minute si te trezesti iar abordat ..desi detaliile despre sistemul de abordare spun ca nu e posibil :)

4. I_see_you

I_see_you Guest

Daca citeati cu atentie puteati observa ca nu este vorba despre 2 abordari, colegul dumneavoastra nefiind la curent cu noul sistem de abordare:
    .
    Avand in vedere ca a primit informatiile necesare ...
    Tema inchisa

narcis008 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.