Cum pot juca playerii mici la acest event?

Discuție în 'Ajutor' creată de **RA**, 20 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum credeti ca pot sta pe mare jucatorii mici daca in hartile mici sunt nave event care in 5 secunde

1. cum s-a gandit acest event?

3 vot(uri)
    27,3%
  2. credeti ca cei de nivel mic au sansa de a sta pe mare cu acest event?

8 vot(uri)
    72,7%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **RA**

**RA** Avansat

Ca de fiecare data jucatorii de lv mic sunt lasati deoparte.Cu acest event,unde navele te scufunda in maximum 10 secunde,cei mici ce pot face in situatia asta?Ca timp de 4 zile cat tine eventul sa nu ne mai logam....Cum a fost gandit acest event?

2. alinbulagadolhesti

alinbulagadolhesti Începător forum

Foarte simplu ... nu juca .. stau pe 0 .. traiti viata reala !!!

Modificat ultima dată: 14 Noi 2016
  3. **RA**

**RA** Avansat

drag coleg,ne traim din plin viata reala,numai ca...pentru 2-3 ore cat intram pe joc dorim sanse egale la event atat pentru cei de lv mare,precum cat si pentru cei de lv mai mic sau incepatori.lamurit acum!!!

susanu_el și GeoST_RO-[ONE] apreciază asta.
  4. susanu_el

susanu_el Junior Expert

ESTE O POLITICA DE PROST GUST - AM NIVELUL 8 SI NU MA POT ATINGE DE EVENT ,,,,

5. vali.eu

vali.eu Novice forum

eu am nivel 10 si nu pot face absolut nimic...sunt scufundat mereu,degeaba am hp si pv caci rezist cateva minute,sunt prea multe nave event si nu se poate face nimic. Macar daca erau mai putine nave...

6. DarkDragon{1}

DarkDragon{1} Începător forum

Un alt event prost gandit. Tipic BP. Bravo BP. Tineti-o tot asa. Din ce in ce mai bine.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.