cum pot rafina 3 bijuterii de un lev si alta de lev inferior??

Discuție în 'Ajutor' creată de Zeusian, 15 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

Decadent, in anunt spunea:
    ”Modul în care funcționează e foarte simplu – puneți 4 bijuterii de același nivel în socluri și apăsați pe butonul verde din mijloc. Pentru a putea obține o nouă bijuterie, trebuie ca toate cele 4 socluri să fie ocupate. Dacă puneți 4 bijuterii de același fel (de exemplu 4x nivelul 13 (65/000 HP)) în cele patru socluri, veți avea șansă de 100% să obțineți o piatră de nivel 14 (70.000 HP). Dacă aveți doar 3 bijuterii cu 65.000 HP și 1 de alt tip, veți avea șanse de 75% să creați o bijuterie cu 70.000 HP.

nu pot pune o alta de alt tip pentru simplul motiv ca celelalte ies din soclu. deci??

2. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

si a patra piatra trebuie sa fie de acelasi nivel, adica poti pune 3 pietre cu HP si una de PV, DMG, DAUNE etc si sansele sunt de 75% HP cu 25%. Sper ca am fost destul de explicit.

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

ms. gata, am vazut, am chetuit peste 100k perle si cateva milioane gold, pentru 5k viata si 5 k vodoo. cam naspa

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.