Cum rafinez punţile?

Discuție în 'Ajutor' creată de ғдנкд○, 18 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ғдנкд○

ғдנкд○ Începător forum

Cum fac să rafinez punţile?!
    Să pot pune mai multe tunuri pe navă..
    Am cumpărat un loc pentur tunuri[Credeam că mă v-a lăsat să pun 10 tunuri şi 10 grinzi, dar nu a fost aşa.. am dat 15.600 perle pentru 1 loc de tun.. off]
    Contul îl am de câţiva ani.. şi când am intrat recent.. am observat că dispăruseră punţile ..
    Am căutat la Grota de Cristal, să rafinez punţile dar nu mai apar în săgetuţa aceea
    Mă poate ajuta şi pe mine , cineva!?
    Cu un sfat..
    Vă rog .. !

2. -คm¡гคℓ-

-คm¡гคℓ- Novice forum

Salut, au fost facute multe modificari in ultimii ani. Iti sugerez sa citesti toate noutatile in rubrica F.A.Q a forumului seafight. Acolo vei gasi toate raspunsurile de care ai nevoie. Spor la joc.

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Stimate jucator,

Nu mai exista punti, nu mai exista proces de rafinare a puntilor. Puntile au fost transformate in sloturi.
    Mai multe detalii despre unde gasiti sloturile si cum le echipati gasiti AICI.
    Preturile sloturilor le puteti gasi AICI.

La acest moment denumirea de punte mai poate fi gasita in cadrul puntilor de payment (abanos si fildes) si in cazul puntii mojo. Ele sunt considerate insa boostere, si le puteti vedea in sectiunea aferenta de pe harta marii.

Sper ca informatiile va sunt de folos.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.