cum sa fac?

Discuție în 'Întrebări generale' creată de vali2bsal, 31 Mai 2026 la 08:15.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. vali2bsal

vali2bsal Avansat

La proba de pirat pentru nivelul 28 cere asa/Adu 3 captura zilei pentru Barnacie Ballard/insa nu zice de unde...ce sa faci pentru aceste 3 capturi.

2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Baron forum

Cel mai probabil le primesti de la npc/monstrii,care trebuie sa ii faci pentru misiune

3. vali2bsal

vali2bsal Avansat

Inteleg dar misiunea se cheama:Fara indiciu:nu cere nici npc sau monstri.Adu 3 captura zilei.Atat.
    De 2 zile scufund si abordez npc si monstri dar degeaba.

4. vali2bsal

vali2bsal Avansat

M-am inpotmolit la nivelul 27 si nu pot merge mai departe.
    Oare nimeni nu a ajuns la nivelul 28 sa-mi zica care sant capturile zilei?

5. ☆LiΘη☆Kiηg☆

☆LiΘη☆Kiηg☆ Scriitor în devenire

Niste gramajoare de-alea ai adunat? Gen luminite

6. laurentiu94

laurentiu94 Novice forum

Rugaminte imi puteti spune ce misiuni trebuie pentru a face reputatie Comori pierdute imi trebuiesc la sala trofeului va multumesc

7. ☆LiΘη☆Kiηg☆

In SH-11 ai misiuni

8. vali2bsal

vali2bsal Avansat

Am adunat si gramajoare din acelea dar nimic si in SH-11 nu pot ajunge ca nu am nivelul corespunzator.

9. Sigur nus gramajoarele acelea de luminite numite cargo? Incearca sa aduni mai multe din alea si fi atent ca sunt misiuni care cere sa le predai la un contactor si misiunea revendicata la alt contactor.

10. vali2bsal

vali2bsal Avansat

Asa o misiune nenorocita sa nu stie nimeni de captura zilei.Am adunat si cargo destule dar nimic.

11. vali2bsal

vali2bsal Avansat

Asa o misiune nenorocita sa nu stie nimeni de captura zilei.
    Am adunat si cargo destule dar nimic.

12. ☆LiΘη☆Kiηg☆

Mergi in 22/1 si aduna cargo