cum se poate...

Discuție în 'Ajutor' creată de ~COJACK~, 5 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

cums e poate ca sa dai intr-un jucator ce e fulll pv si 0 hp si cand e aproape dus pv dintr-o data sa aiba full viata ??

2. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

a am uitat sa mentionez ca stiu ca cu toiagul nu te poti repara cand te bati cu cineva (Când pot folosi item-ul şi când nu-l pot folosi ?
    Puteţi utiliza acest item daca sunteţi atacat cu un element de event (de exemplu bengalul celest) sau dacă sunteţi atacat de tunurile de gildă. Nu puteţi folosi item-ul dacă atacaţi sau dacă sunteţi atacaţi de un alt jucător sau NPC. Acest item nu poate fi utilizat în timp ce vă aflaţi într-o hartă bonus.)

3. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

Daca iti da fum poate sa repare.

4. mydyla

mydyla Conte forum

a iesit de sub tortuga .. asa am patit si eu , cand ia-i dat jos pv-ul hp a aparut full :)

5. Uzzy.

Uzzy. Guest

Este posibil cand jucatorul respectiv are activat Focul de Camuflaj.

6. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

corsare ma bat cu el nu mi-a dat fum cand esti pe foc de camuflaj cand ai dat pe inamic iti dispare si apare nava cu hp si pv real...acum iarasi e a 6 oara cand vad jucatori asa si nu a iesit de sub tortuga ca il vedeai normal pv full hp 0 si cand m-am apropiat de 10 mii pv si-a dat viata adika a reparat full

7. Uzzy.

Uzzy. Guest

Cand un jucator are activ camuflajul,dvs. il vedeti ca fiind 0HP si 0PV, trageti prima salva pe el si afectati doar PV-ul iar jucatorul respectiv apare 0HP si PV-ul ramas, cand dati prima salva pe HP dispare focul de camulfaj si vedeti HP-ul real al jucatorului respectiv.

Doar cu munitia Boamba Voodoo dispare focul de camuflaj din prima salva deoarece afectati si HP si PV din aceeasi salva.

Sper ca ati inteles cum functioneaza Camuflajul.

8. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

eu il vad full pv si am tras pe el si disparea pv si cand ma apropiam de 10 15 mii pv a lui atunci isi dadea hp si cand trageam eu tragea si el in mine deci cand dau pe cineva focul de camuflaj stiu ca dispare se dezactiveaza asa patesc eu... dar ma lupt cu el ii dau pv-ul jos si cand aproape i l-am dat i-a aparut hp-ul a 2 oara cand m-am intalnit tot asa era full pv si hp 0 am dat boamba voodoo si l-am distrus

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.