Cum se pot accesa cele 11 misiuni noi adaugate in urma patchday-ului de azi?

Discuție în 'Ajutor' creată de «乂»Rεpταιlε«乂», 16 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. The_Scare

The_Scare Guest

Da, și după ce o faceți de 5 ori veți putea lua misiunea pt. cele 5 tunuri voodoo. La această misiune trebuie să cauzați 2.000.000 daune NPC-ului Kraken.

2. simi2

simi2 Mogul forum

am nevoie de un raspuns din partea unui moderator. s-a discutat si in paginile anterioare dar nu este nimic sigur. pentru misiunea in care trebuie sa abordez un ucigas rautacios, trebuie sa am comandor nivel 2? si unde gasesc planul criptic. multumesc.

3. Nu-ti trebuie comandor de nivel 2, ajunge si de 1 ,dar sa ai piratii full echipati!!! Spor la joc

4. The_Scare

The_Scare Guest

Bună ziua! aveți AICI toate informațiile necesare. Spor la joc!

5. simi2

simi2 Mogul forum

multumesc.

6. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

De fapt 1.000.000 daune.

7. The_Scare

The_Scare Guest

Corect, greșeala mea. :)

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  8. susanu_el

susanu_el Junior Expert

7.Posedă nivelul 7Abordează 5 x Sol Brutal5.000 pragul de abordareNorton Maxwell (1/4)Norton Maxwell (1/4)500 perle
    MIE NORTON IMI PUNE CONDITIA SA POSED NIVELUL 10 ----- EU AM NIVEL 9
    UNDE ESTE GRESEALA​

9. susanu_el

susanu_el Junior Expert

NU STI SA CITESTI ---- IN INFORMATIA OFERITA PE FORUM LA MISIUNEA 7 ZICE POSEDA NIVELUL 7 IAR NORTON CERE NIVEL 10 ..... EU AM INTREBAT UNDE ESTE GRESEALA

10. tre nivel 11 cred.eu am avut misiune cu esmeralda si trinidad.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.