Daca ne batem...sa avem si cu ce.

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de B0UNCE, 14 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu adaugarea acestor "bonusuri"?

1. Da!

26 vot(uri)
    83,9%
  2. Nu!

5 vot(uri)
    16,1%
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Dat fiind faptul ca ne-ati inghesuit atatia pe un numar mic de harti, avem nevoie de "forta" pentru a lupta, deoarece acum skyfire/triton/agwe sunt deja mici, propun ca acestea sa fie inlocuite la piata cu dragonfire, bunavointa lui triton si amulete legba.
    Sau daca nu doriti asa, modificati hartile bonus sa dea aceste recompense...virgo-100 dragonfire (ca si noi cand dam, dam cate 8 o data de zici ca sunte portavioane) sagitarius-100 bunavointa, capri-100 legba, cancer-200k munitie de cadoace (cam atat se consuma intr-o seara). Iar aceste recompense sa nu fie adaugate cu sansa de castig, nu, sa fie recompense sigure.
    Ne-ati bagat atatia, ne bagati fel de fel de tunuri, pietre si design-uri, macar sustinerea asta sa o primim din partea echipei BP.

BYTZA.87, -Marcone- și Stefan` apreciază asta.
  2. Stefan`

Stefan` Novice forum

ce sa primesti frate :)) sa intre banu si bine e.. si acuma ce rost mai are sa mai dau in nave cu 500k hp si 300k voodo ca se repara imediat n-au nicio treaba .. macar mai demult cautai luminite..vroiai sa te razbuni pe ala care teo scufundat. multi nici nu trag inapoi ma lasa sa imi termin io elita pe ei... se duce in rau jocu asta rau de tot

3. -Marcone-

-Marcone- Începător forum

)) ce bonusuri interesante sunt pentru vot !! se putea mai bine cu propunerile.. ideea nu e rea , dar sa vedem ce se va intampla.

4. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

Sigur va ramine la stadiul de VOT ! :)

5. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

A trecut o saptamana de la deschiderea sondajului, sondajul s-a terminat cu un raspuns pozitiv, deci ideea mea a fost trimisa mai departe?

6. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

pai de ce ?! :D oicum ramine tot asa ! ;):D

7. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Continui sa sper, dar..."Traindo sperando...murindo"

8. hamal.cu.experienta

hamal.cu.experienta Scriitor în devenire

BP a implementat de curand minunata ocazie in care un jucator trage cu suta de rachete in altu ca na dupa ce stai si tragi cu suta de mii in incepatori sa poti sa mai dai inca o suta in acelasi timp dar na nimeni nu sa gandit de unde vor face acesti jucatori rachetele. A dar stai, exista pachete cu asa ceva la sectiunea plati! Vivat BP si banii vostri! Pe mare sa nu bagati domnilor dezvoltatori ca doamne fereste jocul este free daca vrei sa iesi in urmatoarele 10 minute de cand ai intrat pe el.

9. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Din cate am vazut eu, desi nu este o informatie oficiala, urmeaza sa fie bagate alte bengale noi, "Lion" parca

10. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Inca nu am vazut un raspuns aici domnule DECADENT.