Damage

Discuție în 'Ajutor' creată de ~]{0landezul}[~[DNG], 6 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Are , cum sa stiu eu cum sai explic omului daca nu stiu ce are pe nava si in magazie ca asa nu ai cum sati dai seama unde e problema sau greseala . cum zici tu sai explic bai nene pune vreo 400 ciocane pe tine iati toate bufurile ce sunt existente , fati ful toate abilitatile si castelele etc... , trebuie sa intrebi pentru a evita 100 de conversati si sa incerci sa ajuti cum poti ,, a da un sfat nu costa nimic,, deoarece si eu la rindul meu pierd timpul pe aici scriind si credema ca putini ce sunt ful complet se deranjeaza sa scrie pe aici , cu parerea gasesti multi dar sati dea un sfat bun putini . Spor la joc.

2. Scf

Scf Pretendent

Cum spunea și AQUASDOR nu încerca sa bagi lumea in eroare,tu spui ca dau 190k pe jucător cu gardianul..So...cum dai tu 190k? Tu având lanternele pe tine și celalalt la fel..și tragi cu proiectil,bomba vodoo m as gandi însă nu este deloc la subiect cu ce vorbim noi,pentru ca n ai cum sa dai 190k pe cineva fără ca adversarul sa n aiba lanternele pe el,iar noi aici vorbim de cazurile in care te Bati cu cineva care are barca..nu care are lvl 5 sau care e pe program și a uitat lanternele pe el..dacă tu mi arați mie dmg ul tau de 190k cu gardian și 210k cu simbrias fără ca adversarul sa nu aiba lanternele pe el..ai tot respectul meu

3. snnopy

snnopy Novice forum

maxim level la pietre pe nava si mascota care sunt ?

4. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

26

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.