de ce??

Discuție în 'Ajutor' creată de {uziii.junior95[RO]}, 3 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. {uziii.junior95[RO]}

{uziii.junior95[RO]} Novice forum

de ce nu apare nimik la piata neagra din cate stiu si se vede e event deci puneti domnilor acolo itemuri sa le putem lua sau voi vreti ca astia ce au cumparat cheite event sa si le folosesca cautand munitie event care e foarte rara si putina in cufere:mad::mad::mad::mad::mad:

2. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Piața probabil a fost închisă puțin mai repede...astazi la ora 13:00 trebuia să se închidă oricum. Cheile au fost la payment, asta în cazul în care nu ai strâns la eventul trecut.

3. {uziii.junior95[RO]}

{uziii.junior95[RO]} Novice forum

da dar e 1 nou event achilles ce scrie ca tine pana in 6 iunie cand se inchidea piata se schimbau cheitele am folosit 50 cheite si am facut 14 k munitie din ele ar trebui sa bage si munitie cu ce se trage la event la piata sa o poti procura mai usor

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.