De la talhari la campioni.

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de B0UNCE, 18 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ramanem talhari sau ne luptam pentru a fi campioni?

1. Imi place ideea, de acord

4 vot(uri)
    57,1%
  2. Nu-mi place ideea, mai lucreaza

3 vot(uri)
    42,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Ne-ati inghesuit "unii peste altii" intr-un mega server, ne luptam intre noi fiecare dorind sa-si arate forta in fata celorlalti. Dar oare sistemul "Marauder`s Day" este cel mai potrivit pentru noi? Este, deoarece suntem invatati sa ne batem ca chiorii intre noi, dar de ce sa nu condimentam putin miza? Sa facem un campionat in care sa ne aratam cu adevarat priceperea in seafight. Cum un campionat nu este ceva ce trebuie sa ai o data la 2 zile, propun ca el sa fie o data la 6 luni. Inscrierile sa inceapa cu 2 luni inainte, iar cu o luna inainte de inceperea campionatului sa fie probe eliminatorii (pentru ca, desi nu sunt sigur ca se vor inscrie toti jucatorii, sigur se vor inscrie foarte multi si atunci nu are rost sa incepem un turneu cu 1000 de jucatori). Probele eliminatorii ar putea fi: Prima- trebuie sa ai un anumit numar de puncte experienta si cel putin 1 an vechime.
    A doua- un anumit numar de PB.
    A 3a- un clasament tip Marauder Day din care sunt selectati primii 50 de jucatori.
    La inceputul turneului sunt prezentati cei 50 de jucatori care vor participa, iar de atunci in fiecare zi la ora 13:00 sa aiba loc lupte anuntate cu o zi inainte (de exemplu, eu de pe locul 50 sunt "aruncat" in lupta cu cel de pe locul 1 pentru a decide cine merge mai departe), imi dau seama ca nu toti jucatorii pot fi la ora 13:00 pe joc, ora poate fi schimbata, dar daca totusi un jucator lipseste, atunci adversarul lui este declarat castigator, daca lipsesc amandoi, atunci cei doi vor fi eliminati din cursa.
    Luptele ar trebui privite si inregistrate de un admin si postate pe forum, pentru a creste si activitatea acestuia, dar pentru a vedea toti cine este cel care a avansat.
    Castigatorul turneului ar trebui recompensat cu un buff care sa ii ofere dmg mare contra npc-urilor si un avantaj in bonus, deoarece un campion/ server nu cred ca mai are nevoie si de dmg si HP contra altor jucatori, in plus asta nu ar fi corect. De asemenea, in sectiunea event (stiti, steluta aia) ar trebui sa apara "Campionul actual al serverului este: X". Sau puteti pune o taxa de inscriere de 10-15 euro si atunci sarim peste probele eliminatorii.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea este interesanta. Partea ei tehnica va fi inaintata catre echipa de dezvoltatori - ei sunt in masura sa decida daca se poate implementa ceva de acest gen.
    Asteptam si alte completari, idei din partea colegilor Dvs.
    Multumim.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.