Sugestie design spectare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de VLAD, 18 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. VLAD

VLAD Talent de excepţie

eu ma numar printre acei jucatori care nu detin designul spectare si ar dori ca pe viitor sa il poata obtine in cadrul jocului (fara payment)
    propun ca la urmatorul event in cadrul pietei X(daca va fi accesibila) sa putem cumpara acest design(cum a fost si la eventul de ziua seafight cu designurile supremaci, cronos etc)

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

ai vrea tu, eu nu, ca am deschis o mie de cufere acum 2 ani sa il am. este pretios. daca il cumperi si tu cu 100 de perle ce valoare mai are pentru mine?

reeditez sa nu repet ...

raspuns:

puiule, eu unul m-am saturat sa obtin ceva cu multa munca, dupa care sa bage respectiva recompensa la liber pentru 100k perle cum este cel din piata. este un trofeu, iar valoarea lui este data de raritate. devine nula munca mea de a face perle si cumpara cheite daca este pe tooate conturile. asa pot spune si despre skinul spania si elte cateva. munceste la fel ca noi sa il ai si nu ma supar, adica eu muncesc o luna la un skin iar tu bagi vastul in bot sa il iei? chiar nu vrea si pace. castiga si tu acest skin ca toata lumea si nu mai cere pomeni electorale :))

Modificat ultima dată: 19 Dec 2013
    |Ą.Đ.Y| apreciază asta.
  3. VLAD

VLAD Talent de excepţie

nenea am spus eu ca n am deschis nici un cufar in incercarea de a face rost de el?
    si cu 100 de perle...asa crezi tu, la eventul de ziua seafight acele designuri de care am amintit aveau in pret si o moneda pe care nu oricine o putea obtine si era destul de costisitore achizitionarea unui design in cadrul acelei piete

"pretios" a fost si sea hawk-ul, supremacy etc
    si aceasta valoare despre care vorbesti tu este reprezentata de castigul avut in momentul in care deschizi un cufar/culegi o luminita event cu acest design, iar daca tu crezi ca pierzi aceast avantaj in momentul in care unui jucator asemenea mine ii este oferita posibilitatea de a castiga/cumpara designul...cred ca te inseli

Modificat ultima dată: 19 Dec 2013
  4. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

adevarul e ca sunt multi playeri care stau si se omoara cautand designurile....ar fi mai bine daca ar fi eventuri mai usoare si pentru cei mai mici....cei care baga bani in joc e logic ca nu le i-au nici macar jumatate din event pentru a lua designul ar fi frumos sa se dea iar coduri vocher pentru un design

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ideea a fost deja transmisa mai departe, în diferite forme.

Design-ul Spectare a fost scos din joc la momentul revizuirii recompenselor din cuferele încuiate.
    Se are în vedere reintroducerea lui în joc, însă încă nu există informații despre modalitatea în care acest lucru se va face.

Orice update pe această tema va fi pubicat în secțiunea de anunțuri oficiale sau în cadrul notelor de patch.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.