Diferente tunuri - damage

Discuție în 'Ajutor' creată de Buccan33r, 10 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buccan33r

Buccan33r Scriitor în devenire

Neata,

Daca este cineva amabil si dispus sa-mi raspunda, imi poate face un clasament al tunurilor in functie de damage?

Din pct meu de vedere un posibil clasament ar fi pt munitia pe aur (expansiva):

- tunuri 55
    - tunuri 60
    - tunuri 55 nivel 5
    - tunuri 60 nivel 5
    - tunuri amiral ??? (astea nu stiu unde sa le situez in clasament)
    - voodoo ( ai nev de 'nezau cu cardu' pt astea)
    - voodoo niv 5 (daca am calculat bine, ai nevoie de rata in banca pe 30 de ani, un plaman si un rinichi amanetati)
    - firestorm parca
    - etc

Pt munitia pe perle:
    - tun 50
    - tun 55
    - tun 60
    - tun amiral
    - tun voodoo
    - tun 55 niv 5
    - tun 60 niv 5
    - tun voodoo niv 5
    - etc

Momentan am amirale pe barcuta, si nu stiu daca merita sa-mi fac full tunuri de 60 niv 0 si mai tarziu niv 5, am nev de vreo 200-300 dmg in plus ca sa nu irosesc o salva la anumiti npc, nu de alta dar e criza.

Iar pentru PEL, tunurile amiral dau in total 2pct PEL per tun iar cele de 60 de ex doar 1 pct PEL per tun ?

Multam!

Modificat ultima dată: 10 Mar 2016
  2. Buccan33r

Mc de raspuns, acum sigur stiu care din acele tunuri imi poate creste dmg-ul cu cateva sute. o_O

3. **RA**

**RA** Avansat

Cu siguranta,primele la damage sunt tunurile vodoo(cele de lv 5),urmatoarele sunt cele de 60(lv 5) si ultimele sunt cele Amiral.Daca joci pentru relaxare(cateva ore pe zi),iti recomand sa ramai la tunurile Amiral.Daca esti un impatimit al jocului,iti recomand,sa faci un efort financiar,sa upgradezi tunurile vodoo lv 5 si gata...(chestia estye ca doar tunurile Amiral iti dau si PE,restul iti dau doar PEL la munitie elita si un mai mare damage).Plus ca mai intervine si lv pietrelor care le ai pe barca(pentru damage),castele.e.t.c.Totul depinde de tine cum iei acest joc,de relaxare sau pentru competitie...

=Decadent= apreciază asta.
  4. Buccan33r

In sfarsit un raspuns ontopic, raman la relaxare :D

Multam de ajutor!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.