Feedback Discuții: Armada Morților 2019

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 9 Iul 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta eventul Armada Morților 2019.

Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Sa vad daca am inteles eu bine, trag la un NPC de ala care are 12 000 000 HP si la ultima salva vine unu' si ia toata recompensa?

3. Ciresul

Ciresul Pretendent

nu.recompensa se ia in functie de daune

4. Farxen

Farxen Junior Expert

La Marcelle recompensa este in functie de daune .
    La Odette recompensa este la ultima lovitura .

5. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

6. *nann*

*nann* Junior Expert

e cod?

7. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

8. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

9. Scf

Scf Pretendent

2019-07-13 12:23:50
    Ai primit 15 x Suflete radiante.
    2019-07-13 12:23:50
    Ai primit 30301 x Perle.
    2019-07-13 12:23:49
    Ai scufundat nava lui Marcelle cea Șchioapă.
    Deci sa inteleg ca asa se prezinta partea a2a a eventului? Trag 6 milioane la marcela sa se transforme in schioapa dupa care trag si la asta 18 milioane in total 24 de milioane pentru 15 radiante si 30k perle?? Asa calculati voi recompensele avand in vedere ca o marcela normala dadea 12 radiante si 25k perle si avea hp-ul injumatatit !!! Desteptilor :)

10. **DYDU**

**DYDU** Novice forum

foarte nasoala partea a doua

11. mydyla

mydyla Conte forum

nici prima parte nu a fost foarte stralucita ...dar acum atat hp de dat jos ..ptr cateva suflete si perle in plus ...nu jumatate din ce a dat prima faza ... :(? ... ce dau pe o marcela si ce scot ... hmmm da cu virgula :( ... umblati la recompense ... ca altfel umbla eventul pe mare nebagat in seama :)

Modificat ultima dată: 13 Iul 2019
    pitic apreciază asta.
  12. Ƭєяяσя

Ƭєяяσя Novice forum

O tampenie de event....
    Bine ca ati implementat la market cu 15 minute inainte de etapa a 2 sa cumparam munitie devoratoare, ca sa ne luam teapa....

13. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

acu ai munitie devoratoare

14. IceBull3t

Ba baieti si fete, cat e gluma e panarama dar umblam si noi la afurisitele alea de recompense?

Skin-urile pot fi cumparate cu un numar dublu de blestemate fata de radiante si blestematele se pare ca se fac mai greu decat radiantele.

Astept sa primesc niste blestemate de la o nava mai ceva ca o baba la biserica care asteapta sa-i puna mana pe cap popa.

Perle identic si la fel, tragem dublu la HP pt 2k perle in plus la o marcela, la odette si alfonso din pct meu de vedere au ramas identice recompensele.

15. LaurentiuC

LaurentiuC Novice forum

admin , tunuri la piata nu bagati ? sa putem cumpara ceva folositor cu sufletele de la event .

16. IceBull3t

Tu chiar ai obrazul gros, cum adica sa bage la piata pe suflete? Vrei sa cada aia de la BP de pe scaun?

Vezi acolo cu monetar, in loc sa te duci 2 zile la munte, mai bine cu banii aia iti iei 15 tunuri painbringer, asta evident pana baga astia altele.

Auzi la el ... "tunuri pe suflete" .....

17. Ƭєяяσя

Ƭєяяσя Novice forum

o_Oo_Oo_O
    bull3t nu imi vine sa cred ce vorbesti...
    Tu ai lasa alea 2 zile de munte pentru niste tunuri??? sau altceva pentru acest joc???
    Una ii cand iti permiti sa mergi si la munte si sa te lafai in joc... si alta e sa lasi de la gura sa investesti in acest joc....
    Iar in Romania nu cred ca isi permite cineva toate chestile astea pentru ce ????
    Pentru a avea niste tunuri mai smechere, ca pe urma dupa 2/3 luni sa apara si mai smechere ??? Oricum acest joc a devenit o bataie de joc in ultima perioada... Romania e egala cu Turcia in materie de salari, si totusi turcaleti au un discount super frumusel la orice item....

18. IceBull3t

Da , si eu raman uimit uneori cat de nesimtit pot fi sa spun asa tampenii ca m-as duce la munte in loc sa-mi cumpar 15 tunuri pentru "lighean" ... CINShPE tunuri la un pret promotional si imbatabil de doar si decat 52E pentru mine ca-s mai special asa de fel .

Problema majora aciulea e rasismul in primul rand practicat de astia de la BP, mai exact astia mai fraieri care stiu si alte limbi de circulatie internationala, au nevoie de vreo cativa useri pentru a accesa fiecare forum in parte, daca te-a pus necuratul sa scrii in alta engleza pe un forum in romana, ce ti-ar face necuratul e frectie la picior de lemn pe langa ce patesti cand "ti se aplica regulamentul"

Preturile deloc piperate fac ravagii intre jucatorii noi, am stat si am calculat de vreo 2 ori cat m-ar costa sa am barca full timp de vreo 6 luni pana baga astia alte pachete mai benghoase, cand am sarit calul si am ajuns la o suma frumusica, matematica mea a zis pas si a refuzat sa mai adune si sa inmulteasca asa ca am capitulat si io.

Am mai jucat cateva jocuri online cu mii chiar sute de mii de jucatori uneori pe servere, dar comunicare mai deficitara ca aici intre utilizatori si dezvoltatori n-ai sa vezi, uneori ma intreb daca chiar ajung acele "vom transmite sugestiile dumneavoastra mai departe" unde trebuie sau sunt puse la pastrare in folderul ala special unde prind praf.

Sunt multe de zis dar mai bine ma duc sa fac niste suflete radiante vreo 2 ore ca alea blestemate sunt in concediu si SIGUR , dar SIGUR nu ma duc sa ma uit la un film 2 ore si sigur nu ma uit la filmul "Close" .. sigur am zis.

Hai seara faina si sa aiba doar bere rece aia de indraznesc sa mearga la munte in loc sa cumpere 15 tunuri pe lighene.

Sa nu mai zic de lalaiala (inlocuiti voi acolo 1-2 litere ca sa intelegi ce vreau sa zic) aia in care stau cu tunuri PB nivel 4 pe barca dar nu am optiunea sa le upgradez, tre' sa cumpar altele .. bine boss ... bravo .. frumos asa ... sa mai faceti.

Si-am incalecat pe un player video si va povestesc cu alta ocazie ce si cum :D ... sper :)))

19. FlasH95.

FlasH95. Novice forum

Prietene , tu nu înțelegi un singur lucru ,nu trebuie sa te joci cu full tunuri pe bani ...te poti juca de placere când ai vreme si doar atat nu trebuie sa bagi bani neapărat,nu trebuie sa fi primul de pe joc,nu trebuie sa fi mai bun ca nimeni pe joc, joaca de placere când ai timp atat

20. Ƭєяяσя

Ƭєяяσя Novice forum

Ai dreptate Flash, jocurile sunt facute sa le joci de placere, dar odata ce ajungi sa bagi bani cu caruta, deja devine o rutina acest joc, un mini-job pe care ai chef nu ai chef trebuie sa il joci, ca ba dispare in cateva zile regina sau cine stie ce buff si vrei sa il mai exploatezi putin, si tot asa.... iar atunci acea placere de jucat dispare, cunosc playeri de pe MS-uri care au ajuns la categoria de 3 si chiar 4 zerouri in joc, si multi se uita in spate, la ce-a ce au facut pe corabie, si joaca in continuare doar de dragul jocului nu de dragul de a juca....Pacat....

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.