Feedback Discuții: Armada Morților 2019

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 9 Iul 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Eu nu-s masochist si clar nu ma incanta sa bat la o nava 10 minute si la ultima salva sa vina unul sa o scufunde si sa raman cu buza umflata.

In mare e un joc de bataie, de competitie, dar competitia asa cum poate ai vazut in alte jocuri unde X echipa se bate cu Y echipa, tine de skill si nu de cati bani reali ai bagat in joc.

Joc de placere, dar tot de placere prefer sa-i bat pe altii si sa iau cat mai putina bataie :p:rolleyes:

2. Farxen

Farxen Junior Expert

În cursul zilei de astăzi va avea loc un sync / patch

A avut loc updateul ?

3. *ensis*

*ensis* De-al casei

eu nu inteleg de ce va plangeti atat de mult de preturi.......a crescut salariu minim de la 1.01.2019........de la 1900 lei brut la 2080 lei, majoritatea au 2080 lei brut.....iar net aprox 275 euro.........o gramada de bani, deci 52 de euro e chiar un chilipir, iar voi rautaciosi nu apreciati :p

Modificat ultima dată: 18 Iul 2019
  4. IceBull3t

Sa stii ca ai dreptate, nu am fost foarte atent la chestia asta, daca stau bine sa ma gandesc cu restul de la paine imi iau vreo 2-3 pachete de tunuri, asta evident dupa ce-mi cumpar premium, taisurile + 1 pachet de la recompensa corsarului.

Ma gandeam eu ca-s prea narod ca sa inteleg toate astea, mai exact am nevoie DOAR de 3 pachete pe bani ca sa-mi cumpar 2 bufe pentru 20 de zile, 10 uneori daca nu stii exact in ce ordine sa le cumperi, dar evident e vina mea, nu a celor care nu stiu sa programeze.

5. Ƭєяяσя

Ƭєяяσя Novice forum

Ensis inseamna ca pe tine te tin parinti cu mancare si chirie sa inteleg...
    Cum naiba sa iti permiti din 275 euro sa mananci o luna.... dar sa mai ai si o familie cu copii si sa intreti si o casa din bani astia
    Si sa iti mai si permiti sa arunci in joc asa ca si chilipr 50 euro...

6. IceBull3t

Citeste putin aici si-ti dai seama sper eu ;) -> https://dexonline.ro/definitie/ironie

Ƭєяяσя și Graverattack apreciază asta.
  7. *nann*

*nann* Junior Expert

la event-ul asta nu va fi recompensa a corsarului?

8. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

azi e zi de pauza ?
    vad ca nu ma pot conecta pe mare

9. mydyla

mydyla Conte forum

a fost restart ...

10. Indus

Indus Talent de excepţie

Eventul a luat sfarsit !
    Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.