Feedback Discuții: Atacul ouălor ucigașe

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de axel, 9 Apr 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Le-am dus la lvl 3,trebuia sa fac printscreen? :D

*฿αŕъαŕσśα*jr apreciază asta.
  2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

3. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

Nuu..mai ales de sărbătorile astea sunt asaltat de poze :))
    După valul 35 poți să le ridici la lvl 3.
    Cate valuri sunt maxim? eu am avut 45...

4. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Sunt 50 de valuri.

5. Pisoi...

Pisoi... Începător forum

cum poti folosi detectorul de metale si la ce se refere cu acele detectoare de comori si cum arata acele comori ce trebuie gasite

6. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Dupa ce ai finalizat misiunea,si ai primit cele 20 de detectoare,care le gasesti in fereastra obiecte diverse,dai click pe detector,si iti va spune in care harta trebuie sa mergi.Dupa ce ai ajuns in harta corespunzatoare,dai click iar pe detector,si iti va spune,cate coordonate trebuie sa te deplasezi..stanga-dreapta-sus-jos..Nu iti va spune in care directie trebuie sa mergi..Tu trebuie sa ghicesti..Cand esti aproape de comoara,abia atunci va aparea pe harta.. (ceva in genul oualor). Nu e greu,doar trebuie sa gandesti ;)

7. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Pretendent

Nu e greu,doar trebuie sa gandesti

Si pe diagonala... eu azi m- am fript, si am luat- o pe basbaite... ! tenis de masa!