Feedback Discuții: Atlantida - Teroarea adâncurilor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 18 Mar 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ☆LiΘη☆Kiηg☆

☆LiΘη☆Kiηg☆ Scriitor în devenire

Multumesc!

WΘИĐΞЯ apreciază asta.
  2. -~DANY~-

-~DANY~- Novice forum

ras si panarama .super event. mai aveti...

3. Se inarca foarte greu pachetele de la Recompensa Corsar...dati un restart..ca nu apar la toata lumea!!

4. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Toata lumea se plange ca eventul e varza murata,iar tu ai probleme cu pachetele. :)))
    Vezi tu,din cauza unora ca tine nu se fac eventuri mai profitabile,pentru ceilalti jucatori ;-)

5. Scf

Scf Pretendent

Se poate da un raspuns pentru harta de grup,la un moment dat apare un NPC care ia un jucator aleatoriu si ii pune o bomba verde care explodeaza in 10 secunde cauzand 1 milion dmg,daca jucatorul nu este scufundat mai primeste inca o bomba si inca una pana este scufundat,dupa aceea ia la rand ceilalti 4 jucatori ramasi in harta,mai pe scurt...cand dai de acel NPC este IMPOSIBIL sa treci de el,daca are cineva o rezolvare o astept...

6. Indus

Indus Talent de excepţie

Este harta de grup, incercati cu totii sa faceti ceva, dmg ul se imparte ... Hartile de grup , se joaca, si se incearca gasirea unor solutii de joc mai simple, impreuna cu cei din grup

7. Scf

Scf Pretendent

stiu ca dmg-ul se imparte,fiind toti 5 luam fiecare 200k..200k la 10 secunde + dmg venit din partea npc-ului cum se poate supravietui? nu mi vorbi ca si cum nu as cunoaste jocul,doar ca uneori nici voi,echipa bigpoint,nu aveti raspunsuri pentru ce se intampla pe joc

8. Indus

Indus Talent de excepţie

Informatiile disponibile sunt mereu postate in forum, sa nu credeti ca avem informatii si le tinem pentru noi.
    Raspunsurile ce vi le postam , le avem din experienta, ceea ce v-am scris este descoperit pe parcurs ca si jucator.
    Da, dmg ul se imparte, tancurile au 1mil hp +restul normal, daca stau 4 nave, fiecare primeste cate 250 k dmg, reparam, ati vazut ca timpul de tragere ptr distrugatori este de cel putin 6 secunde, in timpul asta se poate repara, de asemenea exista si un vindecator, ce il poate repara pe cel ce nu poate, adica tancul ce primeste dmg, eu asta am descoperit.
    Sau daca tancul ce primeste dmg este rapid, are timp sa plece singur din bulina cu dmg si nici el nu incaseaza parte din milionul de la bulina.
    Solutii exista, trebuie doar cautate, de aceea va spun , ca si grup cautati ce solutii vi se potrivesc.
    Asa a fost la fiecare event, la fiecare joculet de grup sau singur.
    Noi, suntem doar o interfata intre jucatori si dezvoltatori. Ceea ce incerc sa va spun este ca nu tinem informatii pentru noi, iar referitor la stilul de joc al fiecaruia, nu va putem spune "faceti asa", poate altii gasesc o alta metoda mai buna.
    Eu, ca si jucator pana acum am gasit cele 2 metode relatate mai sus.

9. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

trebuie să ai lopată mastercard, cu ea încarcă instant recompensa corsarului! ;)

10. Cataleya

Cataleya Guest

Solutii:
    • 1 suport
    • 2 distrugator
    • 2 tanc

In momentul in care apare leviathanul 3, tancurile stau impreuna astfel incat sa-si imparta daunele, suportul (la distanta fata de tanc si de leviathan) repara un tanc, celalalt tanc foloseste clepsidra si repara. Distrugatorii stau in distanta si trag.

Succes

11. Scf

Scf Pretendent

Multumesc amandurora pentru aceste solutii oferite..:)

12. hellnight95_RO

hellnight95_RO Scriitor în devenire

Vedeti ca ati stricat jocul de tot cu restarturile voastre. Ingheata jocul complet cand incerc sa accesez contractorul de misiuni de event.

13. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

E in greva si ala cand vede ce balarii de event sunt introduse.

14. buretel-patratel

buretel-patratel Novice forum

salut,ce se intampala cu misiunile zilnice?vad ca atunci cant mergi si incerci sa deschizi misiunile se blocheaza tot si asta de 2 zile ,chiar nu sunteti in stare sa remediati aceasta problema drag suport tehnic?

15. Jack**Sparrow

Jack**Sparrow Scriitor în devenire

Oamenii de zapada / lumanarile / antrenorul de experienta si figurile de galion nu au niciun efect la experienta primita de la navele event ce e asta ?????

16. kostzy

kostzy Expert forum

care suport?am facut tichet si nici un raspuns,mau bagat in seama exact cum ne baga si adminii sau moderatorii de pe forum.....adica pauza

17. axel

axel Team Leader Team Seafight

Situatia a fost raportata ieri, pentru cazurile in care se utilizeaza clientul de joc. Nu avem inca o solutie din partea departementului tehnic.
    Ati incercat sa le activati folosing Unity?

18. kostzy

kostzy Expert forum

ce sa rezolve?ei asteptau ca problema sa fie rezolvata de restartul de dimineata

19. ☆LiΘη☆Kiηg☆

☆LiΘη☆Kiηg☆ Scriitor în devenire

De pe versiunea unity merge...

20. PUPUIONUT

PUPUIONUT Scriitor în devenire

Salut,in primele zile de event epavele aveau ca recompensa harti bonus de iarna,acum mi-au disparut din inventar.Care este motivul?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.