Feedback Discuții: AU venit rechinii!

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de axel, 14 Apr 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi piraţi,

În această rubrică așteptăm opiniile voastre despre evenimentul Au venit rechinii!

Vă rugăm acordați atenție exprimării dvs.

Distractie placuta

2. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

• Tăișuri necruțătoare - Am adăugat designul navei Riptide.

Unde l-ati adaugat??

3. mydyla

mydyla Conte forum

FAQ incomplet sau nu am vazut ca scrie undeva ca la bataie (abordare, nu stiu ca eu nu abordez jucatori ), pierzi oua ... !!!
    Te pomenesti ca acei contractori apar la 6-8 ore ... mda ...

4. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

• 3 negustori: John Johnson, Jack Jackson, Jim Jimson

Astia cand apar? Si cat stau pe mare?

5. IceBull3t

Daca iei scufundare, pierzi ouale de paste . In cazul meu , am scufundat jucatori si am castigat, nu stiu pe ce baza castigi/pierzi. Anul trecut de exemplu, la fiecare scufundare pierdeam aprox 1000 oua din 2000-2500 cate aveam, daca-l scufundam eu pe acel jucator primeam aproximativ 50-100. Daca e la fel de buguit ca anul trecut, mai bine nu trag:D

6. mydyla

mydyla Conte forum

7. mydyla

mydyla Conte forum

la fel ca eventul cu butoaiele ...cred ... la 6 ore sau mai mult

IceBull3t apreciază asta.
  8. booghy1973

Iar e Dorel la butoane, l-a rezolvat de tot :))

9. Scf

Scf Pretendent

Salutare bigpoint, baietii cu mai mult de 4 clase mai lucreaza la voi? Intreb si eu pentru un prieten, sa implementezi un event la care cineva doar trage pe tine , il bati fara drept de apel, dar tot tu iesi in pierdere trebuie sa ti dea de gandit...pana una alta mai studiati un pic !

adi2109[FMF] și mydyla apreciază asta.
  10. booghy1973

creyzy_RUN apreciază asta.
  11. IceBull3t

Foarte bun eventul asta, din 5 scufundari am pierdut 20k oua , pentru ca daca il omor eu il da la draqu in praznic, daca ma omoara el , ma da langa el. Asa ca 1-2 ore de tras se duc pe apa sambetei in 10 secunde.

PS: se poate juca de pe browser cat timp clientul nu functioneaza.

Modificat ultima dată: 16 Apr 2022
    banditblue, creyzy_RUN și claudiu494 apreciază asta.
  12. Ciresul

Ciresul Pretendent

La niste contactori inexistenti

claudiu494 apreciază asta.
  13. FlyingDutchman.ONE

FlyingDutchman.ONE Novice forum

Buna ziua,

Sper sa remediati problemele si sa adaugati ouale in conturile jucatorilor in functie de clasament nave scufundate, deoarece mecanica acestui eveniment nu functioneaza in parametri logici, sa nu spunem normali.

Daca sunt scufundat, pierd mii de oua, daca folosesc amuleta hp pierd mii de oua, daca folosesc amuleta pv pierd mii de oua, daca atac un jucator pierd cam 4000 oua(pentru a indeplini misiune daune jucator), daca am scufundat un jucator primesc 42 oua, iar el probabil pierde ... mii.Deci nu este un sistem logic sa fie recuperat ce se pierde, in scurte cuvinte un "hater" poate sa distruga ziua multor jucatori care se straduiesc pe baza acestui eveniment sa capete anumite beneficii in urma lui.

Dupa ce am incercat sa ma joc pe browser web deoarece clientul afisa "LOST CONECTION" timp de mai multe ore, am acumulat o cantitate de oua pe care le-am pierdut in cateva minute, o munca de ore intregi de joc in conditii de lag imens si afisari eronate(epava fara nume, erai in 2 locuri diferite pa harta marii si nu puteai ataca npc in nici o parte, lipsa npc harti mari, fara respawn, lipsa traficanti in SH, misiuni care cer sa ataci jucator pentru ca sa realizezi ca pierzi oua cand ataci, sau altele pe care probabil le vom afla in curand.

Nu trimiteam e-mail suport daca nu eram nemultumiti stimati reprezentanti Bigpoint.Nu este vorba de eroare care se remediaza, este vorba de ore de munca in fata pc-ului, pe care o fac sute sau chiar mii de oameni, deci vorbim despre mii de ore de munca care se pierd datorita unor criterii absurde de calcul in cadrul mecanicii acestui eveniment.

Va rog nu doar sa remediati erorile respective, ci sa tineti cont de parerile oamenilor, nemultumirea jucatorilor referitor la pierderea de pe cont a monezii actuale de event(ouale respective).Cer sa fie restituita cantitatea pierduta, pentru a se rezolva acest conflict dinte furnizor servivii(Bigpoit) si client(jucator).

Am rugamintea sa trimiteti aceasta sesizare celor care sunt in masura sa ia decizii in acest sens, pentru restituirea acestor oua pierdute fara o logica, sau daca ar fi avut o logica - este gresita!

Multumesc!

Modificat ultima dată: 16 Apr 2022
  14. no-name-ro

no-name-ro Novice forum

Buna seara.Event am inteles dar unde sunt npc rechini ? Am 1h pe toate marile 5-27 si surpriza..... Pauza de spritz!!! Nici cu negustorii nu ma plang!!!

15. edysukaru89

edysukaru89 Scriitor în devenire

cel mai bun event ,fara nave fara negustori ,bravoooo vouo.

16. edysukaru89

edysukaru89 Scriitor în devenire

de la event la event din ce in ce mai bun(((

17. booghy1973

Astia nu mai prind aniversarea urmatoare, cantam vesnica pomenire la anul si mancam coliva :)

18. no-name-ro

no-name-ro Novice forum

Măcar de ne-ar anunta....bai boilor faceri glezne de pomana!!!!!bătaie de joc ,bine ca te umple de reclame la pachetele cu euroi....am sa vorbesc cu nevasta-mea sa nu mai facă multeoua vopsite ca n-am negustor

banditblue, creyzy_RUN și booghy1973 apreciază asta.
  19. booghy1973

banditblue și creyzy_RUN apreciază asta.
  20. claudiu494

claudiu494 Novice forum

buna seara negustorul la cat timp apare?