Feedback Discuții: AU venit rechinii!

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de axel, 14 Apr 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

• 5 misiuni de event (4 normale, o misiune zilnică)
    • 1 personaj oferă misiuni: Monroe Robinson
    • de cateva zile monroe nu da misiunea zilnica...deci
    • mecanica jocului nu este cunoscuta nici de moderatori,admini
    • pana la finalul eventului,poate vor veni cu ceva lamuriri,desi nu cred.

*)*VIIO*(*fmf apreciază asta.
  2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Misiunea zilnica e o balarie (primesti 5000 perle la ea din cate tin minte), faci cele 5 misiuni in 30 de minute daca e sa fie.

3. **฿αŕъαŕσśśα**

Relevant este faptul ca nu funtioneaza

creyzy_RUN apreciază asta.
  4. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Eu nu înțeleg cum puteți juca așa. Am intrat după 2 sau 3 ani pe joc câteva zile și tot ce văd sunt defecțiuni: chat-ul funcționează dubios, greu muți tunuri sau echipaj din stânga în dreapta, pentru ca unele chestii să apară că au efect trebuie să dau refresh, am cumpărat acum simbriaș, l-am pus dar nu mi-a dat locurile în plus până nu am dat restart și lista poate continua...este drept, joc în versiunea browser, dar e atât de făcută cu stânga...

5. FlyingDutchman.ONE

FlyingDutchman.ONE Novice forum

Salut!

Avand in vedere faptul ca si eu am revenit recent la joc, am întâmpinat aceleasi probleme in special când foloseam browser web. Dupa o perioada am incercat sa instalez clientul Seafight, puțin a trebuit sa insist deoarece nu a functionat in parametrii normali de prima dată, din câte îmi amintesc.

Dupa ce am reușit sa il deschid si sa ma loghez pe client, jocul a devenit mult mai interesant deoarece erorile de functionare chat si mutare echipamente s-au remediat, jocul a devenit fluent, fara lag sau întreruperi, asculta mult mai bine la comenzi.

Cand nu este actualizat clientul, evit sa joc pe browser deoarece probabil jocul este foarte încărcat - au adaugat mult conținut, deci prefer sa astept update sa reintru pe harta mării.

Sper ca te ajuta si pe tine daca incerci sa folosesti client in loc de browser.

Bafta la joc!

RickyTickyToc, FikuMikuNaKocyku și creyzy_RUN apreciază asta.
  6. mafia.ex2

mafia.ex2 Începător forum

UN EVENT DE TOT RA...TL

7. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Mulțumesc frumos pentru informații. Dar având în vedere că depun eforturi să adun ouă din astea event și vine un tip și mă scufundă și pierd 3000 de ouă (de ce nu?) și nici nu am cum să le consum atunci când se adună nu are rost să mă apuc de joc din nou.

8. AfterDark

AfterDark Novice forum

avem si noi cod bonus sau nu ii mai lasa inima pe aia de la BP?

9. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Avem acelasi voucher ca la eventul trecut ;) CIU-CIU

10. IceBull3t

Primiti 10 tunuri worldb la 4 ore si voi vreti voucher cu 15 chei si 100k munitie ? Berbeci nu gluma sunteti uneori.

Din pct meu de vedere au bagat tunurile astea ca 80% din server avea lvl 0 si 1 si deja am mai aparut 2 natii de tun. Pe repede inainte ca poate mai baga oamenii cardul asa

11. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Si ce rahat sa fac cu ele? Sa stea in magazie langa cele de lvl 5 si 6?
    Ce legatura au recompensele la eventuri cu voucherele?
    Ce rahat de event e asta in care navele apar doar la anumite ore?

12. **฿αŕъαŕσśśα**

SE pare ca tu inca nu ai inteles.
    Acele tunuri pe care le primesti si alergi dupa ele,sunt deja perimate.
    Daca primeai tunuri bastion,poate ca se merita.
    Merita sa tragi pentru safanad si yulong
    Sau alte iteme ce iti pot oferi avantaje

13. £arcas£.[❶ЍE]

£arcas£.[❶ЍE] Începător forum

Am intrat pe hartă, apoi pe cea de siguranță și am descoperit doar un vânzător pentru misiunile de event ... După ce am luat misiunea ,am plecat să mai adun ouă de rechin, ce să vezi , la doar un minut de la ieșirea din harta de siguranță acesta dispăruse . Concluzia ... Iluzia că după ce începi misiunile le poți termina ... Baftă!

14. edysukaru89

edysukaru89 Scriitor în devenire

15. edysukaru89

edysukaru89 Scriitor în devenire

Paste fericit tuturor.

**฿αŕъαŕσśśα** și booghy1973 apreciază asta.
  16. predators7

predators7 Scriitor în devenire

• Eroare remediată: Eventul „Au venit rechinii!” - misiunea zilnica nu se reseta - remediat.
    • unde sa remediat ca tot nu merge si restartul de ce al mai bagati daca nu se schimba nimic?

booghy1973 și creyzy_RUN apreciază asta.
  17. IceBull3t

Nu toata lumea e asa bogata ca tine, tinand cont ca in ultimii 2 ani cred ca am deschis de 2 ori piata corsarului pentru ca nu vad rostul sa bag 1000e in jocul asta iar peste alte 3 luni sa fac fix acelasi llucru si sa ma sterg la fund cu primii 1k E bagati. Vezi rata de sch la tunuri : 2 wb lvl 0 + reteta lvl 1 + yulong/safanad = 1 wb lvl , etc

18. IceBull3t

Pt mine sunt perfecte pt a bate npc-uri, tinand cont ca la anu baga alte tunuri iar in vara asta cel mai probabil alte extensii.

E posibil sa nu fi inteles mai nimic, asa cum zici tu. Sa nu mai zic de preturile diferite ale pachetelor intre tari.

19. **฿αŕъαŕσśśα**

Pe masura ce evolueaza jocul,vei putea bate npc-uri pana in harta 45.
    Fiecare cu modalitatea lui de joc.
    Paste fericit tuturor!

20. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

WLBUQYJ6AVPC7SF4

Silent-Bob apreciază asta.