Feedback Discuții: AU venit rechinii!

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de axel, 14 Apr 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Paste fericit tuturor.

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Pai cred ca tot serverul bate pana in 45 indiferent de tunuri. La cele 700k+ BP merg bine npc-urile , din pacate de la prea multe npc-uri agro, care fug dupa tine , sar harta, etc m-am lasat de sportul asta

3. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Dat fiind că sunt ultimele ore de event ar fi fain dacă negustorii ar rămâne astăzi toată ziua sau până la schimbarea cheilor event, ca toată lumea să aibă timp să cumpere cam tot ce au adunat în ultimele ore.

4. IceBull3t

Sunt foarte curios cate oua ai tu adunate si cat timp ai nevoie ca sa le consumi.

5. IceBull3t

Siiiii ... harta Gemeni pentru clasamentul 51-100 unde e? Sau ne prefacem ca ploua?

6. [-Ralph-]

[-Ralph-] Începător forum

Nu am putut sa imi folosesc ouale ca nu ma lasat jocul, ce e de facut intr.o astfel de situatie?

Modificat ultima dată: 27 Apr 2022
  7. IceBull3t

Probabil aveai 3 sau 4 misiuni deja luate. Daca ai toate cele 3 sau 4 sloturi de misiuni ocupate, nu poti sa iei alte misiuni. Sau s-a terminat ora :D

[-Ralph-] apreciază asta.
  8. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

13.000 aveam, dar știam că voi fi plecat și nu voi putea lua nimic la ultima întâlnire.

9. jokermov

jokermov Novice forum

rechinii raman-eventul s-a terminat!:eek: scuze ai omis niscai litere HA..U:)

creyzy_RUN apreciază asta.