Feedback Discuții: Black Week (Zilele Blackbeard)

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de =Decadent=, 23 Noi 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

În această rubrică așteptăm feedback-ul vostru pentru Black Week (Zilele Blackbeard).
    Vă rugăm să acordați atenție modului de exprimare.

Succes!

2. axell_123456

axell_123456 Începător forum

Festivalul portofelelor!

predators7 apreciază asta.
  3. mydyla

mydyla Supervizor forum

ioi .... wow ... si totusi este real ....pai am luat pachete la sigma ptr black friday ... unde na vedeam si noi reduceri la toate pachetele de la payment !!! ...acu vad 5 pachete ( liste lungi mai rau ca la Mos Craciun) cu multe item-uri care nu au ce cauta acolo , adica pe bani.
    atat .... 5 pachete ...am luat pachete ptr pachete .... dc nu este toata piata (pe bani) la sigma????? ...desi nu cred ca era gaura-n cer si la cele pe alte monede sa fie 24 de ore la reducere ....

Modificat ultima dată: 24 Noi 2025
  4. xxxYxxx

xxxYxxx Novice forum

nu este nici o munitie speciala pentru npc-uri,toate au acelasi dmg si 10 mil hp ii cv

5. mydyla

mydyla Supervizor forum

luminoasa ....

6. Sunt curioasa cine cumpara aceste 5 pachete .Ma refer la un romanas din romania.Exact cum zice Mydyla pt niste iteme de nimic.Cateva tunuri de lv 5 sunt bune dar prea putine pt aceste preturi, cele de lv 4 sunt trecute(la multi nu ne mai trebuie), placari ablative lv 6 la fel avem cu gramada in depozit si multe alte itele nefolositoare.. Piatra speciala e ceva dar mai asteptam sa o luam cu moneda jocului pe viitor. Mandria costa foarte mult pt unii,mai bine se arunca banii decat cateva scf pe un joc plin de erori...

7. -speranta-

-speranta- Începător forum

Harta divina pt noile hărți știți ceva ,de unde facem rost de ia ?

8. Bunicu-1

Bunicu-1 Mare-maestru forum

nu se ia ca nu au deschis zona
    vor fi misiuni din port

9. mydyla

mydyla Supervizor forum

sunt nave pe mare de tras ...ptr clasament , nu dau decat pct de clasament si cand si cand mai da si Gloria Piratilor ...la astea de ce ati pus limita ??? .... de ce nu ati lasat sa faca omul atat cat trage ptr acel clasament ? .... apoi bagati la piata item-uri(bineinteles cu pret astronomic), pe aceasta moneda ... si nu ajung ... pai nu cere nimeni moka .... nu stiu ce logica are BP-ul dar mereu da cu virgula ...in orice directie