Feedback Discuții: Blestemul Reginei de gheață

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 28 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Un voucher ceva,de anul nou? :)

2. ~No~Fate~

~No~Fate~ Începător forum

L574202196BJSF

3. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Aloo..bugpoint..Un restart se poate??? Merge ca bunica..jocul asta!!!

4. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Faceti ceva cu serverul asta?Merge deplorabil..

5. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Buna seara.
    Ce tip de munitie se va da in schimbul turtelor si acadelelor si care este rata de conversie?
    Multumesc.

6. Bowie

Bowie Guest

Tinand cont ca sunt monezi de eveniment, se vor preschimba in moneda evenimentului in principal. Rata de schimbare, ca si pana acum, cel mai probabil va fi una mica (de exemplu 100 munitie la 1 moneda). Puteti lua ca referinte evenimentele anterioare pentru a anticipa. Cifrele pe care vi le-am dat sunt exemple bazate pe conversiile anterioare si pot varia, sunt doar in scop informativ.

7. Ica

Ica Junior Expert

Feedback Event:
    Per ansamblu, un event OK.

PRO:
    - hartile de grup au fost destul de bune ca si recompense (mai ales pentru jucatorii mici care puteau sa faca perle/coroane/yulong fara sa cosume munitie)
    - recompensele la clasament (cat de cat)
    - diversitatea jocurilor (de grup/individuale)

CONTRA:
    - recompensele la nave nu mi s-au parut foarte bune, mai ales ca nu luai perle/coroane/yulong decat de la navele mari
    - monezile de eveniment au pierdut mult din utilitate in ultimele 2 sapt: jucatorii au ajuns sa aiba zeci de mii, sute de mii si nu au pe ce le folosii (3 iteme in shop mi se pare foarte putin)
    - mi se pare normal ca un design la care tragi tot eventul (design-ul din puzzle) sa aiba pietre mai mari decat unul pe care il cumperi pur si simplu din shop

8. Dar totusi skinul de la puzzle unde este ? eu nu il gasesc...

9. Bowie

Bowie Guest

upload_2021-1-4_12-0-52.png

Ar trebui sa poti da click pe aceasta iconita si sa vizualizezi design-ul in cazul in care nu l-ai obtinut inca.
    Daca sunteti printre acei jucatori care nu au primit design-ul desi puzzle-ul este completat, va rog sa va adresati suportului.

Modificat ultima dată de către moderator: 4 Ian 2021
  10. Bowser.yo

Bowser.yo Novice forum

nici eu nu gasesc schinu din puzzle unde este ?

11. Cataleya

Cataleya Guest

Sunt intradevar unii jucatori care nu au primit skinul de la puzzle, cu toate ca au completat toate partile. Daca va aflati printre acestia, contactati suportul pentru solutionare.

Succes.

12. Cataleya

Cataleya Guest

Evenimentul a luat sfarsit, va multumim pentru participarea in aceasta rubrica de discutii.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.