Feedback Discuții: Cercul de sare

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de axel, 24 Oct 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi pirati,

În această rubrică așteptăm feedback-ul vostru pentru evenimentul Cercul de sare.

Vă rugăm să acordați atenție modului de exprimare.

Succes

Modificat ultima dată: 30 Oct 2023
  2. TheOldBear

TheOldBear Novice forum

salut bp nu se dezminte a doua misiune stop ioc coordonate???

3. bokas3

bokas3 Scriitor în devenire

cum e posibil ca la un event ca asta sa trebuiasca sa caut nave pe harta
    npc event putine, esentele de oase se fac mai greu...
    o gluma de voucher

4. motan100legs

motan100legs Novice forum

Salut! vedeti ca s a diminuat damage ul la npc uri event, la munitia de dovleac

5. bokas3

PS PS! EVENT JALNIC RAU DE TOT! HARTA PVP SPECIALA NU POTI SA FACI MISIUNILE CA TE SCUFUNDA GUNOAIELE, EFECTIV SUNT NISTE GUNOAIE JUCATORII CARE TE SCUFUNDA IN ORDINUL SUFLETULUI, NU INTELEG SATISFACTIA LOR!!!
    HARTA CU STELUTE NU STIE LUMEA SA O FACA, HABAR NU AU SA CITEASCA UN FORUM, AM REUSIT SA O FAC IN 20 DE MINUTE DIN A 3-A INCERCARE CA SA PRIMESC RECOMPENSA 15K PERLE, 15K COROANE, NU TU SCHITE, NU SKIN SAU MASCOTA
    EVENT DE HALLOWEN O DATA IN AN SI LA-TI FACUT PRAF RAU DE TOT

6. TheOldBear

TheOldBear Novice forum

unde gasesc strigoiul??

7. bokas3

il gasesti pe harta vanatorului de suflete, priemsti un item dupa ce faci niste misiuni ce te trimite acolo

8. no-name-ro

no-name-ro Novice forum

Doreleeee unde sunt misiunile de event repetabile zilnic?.azi pauza spritz!!!!!! Mai completez grila de misiuni nevoie!!!!!

9. TheOldBear

TheOldBear Novice forum

10. TheOldBear

TheOldBear Novice forum

bokas3 multumesc dar cu toti nebunii din harta aia nici pana la craciun nu fac misiunea....

11. TheOldBear

TheOldBear Novice forum

12. bokas3

cu drag, asta e iq-ul bigpoit, atat pot ei, sa iti dea 1 misiune cel putin pana acum pe care o faci foarte greu din cauza unor inteligenti care atat pot si ei, sa stea in harta respectiva doar pentru a scfunda alti jucatori.
    eu am reusit sa o fac din 3 intrari.
    itemul ala poti doar sa il cumperi de 5 ori, 2 le faci din misiuni pe zi, esti si limitat, macar daca puteai sa intri de mai multe ori,

13. sir-deep-fear

sir-deep-fear Junior Expert

eu am facuto din prima dar a doua oara nu o mai da

14. BŁΛČK

BŁΛČK Începător forum

Nu stiu varule mie mi-a mers

15. nIlaX

nIlaX Novice forum

Te distrug de parca le furi nu stiu ce comoara sau item foarte important:))si cum sa dai o misiune unde tu,ca jucator mai mic sa nu ai nici o sansa sa o finalizezi?daca nu poti sa folosesti protectia,macar sa nu se mai poate scufunda jucatorii.nu inteleg logica asta....

bokas3 apreciază asta.
  16. bokas3

cum cheltuiesc butoaie de rachiu?

17. G.I.J.

G.I.J. Novice forum

sunt comercianți care apar din 3/30 in 3/30 in portul securizat a fost anu trecut da acum nu stiu că in forum scrie ca pe harta mari
    apar din 4 in 4 ore in 21/2 23/1 si 25/1 da au recompense slabe fata de anul trecut

Modificat ultima dată: 10 Noi 2023
    bokas3 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.