Feedback Discuții: Clubul de elită – Tărâmul fantomelor

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de =Decadent=, 4 Mar 2026 la 15:01.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

2. *nann*

*nann* Junior Expert

Salut!

Nava de elită nr. 40:
    • Jucătorul care provoacă cele mai multe daune este recompensat cu Forța furtunii, Foc de dragon nivel 2, Furie sângeroasă sau un design de nivelul 42
    Nava de elită nr. 42:
    • Jucătorul care provoacă cele mai multe daune este recompensat cu Amuleta Taur, plăci de blindaj stratificate, prăjitură cu răvaș sau un design de nivelul 40
    Nu stiu daca este un mic typo, dar am preferat sa evidentiez acest lucru, sa evitam orice confuzie. :p

Modificat ultima dată: 5 Mar 2026 la 11:37
  3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Am corectat. Multumim. :oops:

4. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

astia mai mici asa avem si :p:p:po_Oo_Oo_Onoi vreun voucher

5. ..Dantes..

..Dantes.. Pretendent

ghostland2026

6. ..Dantes..

..Dantes.. Pretendent

Ce designuri de navă și mascote noi pot câștiga/cumpăra?
    Design ENDURANCE (Finalul recompenselor neîntrerupte) Adica cum finalul recompenselor neintrerupte

7. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

danke bro. de unde le tot luati voi nsh dar gg:)

8. *nann*

*nann* Junior Expert

Le primesti pe email. ;)

9. ..Dantes..

..Dantes.. Pretendent

Ce designuri de navă și mascote noi pot câștiga/cumpăra?
    Design ENDURANCE (Finalul recompenselor neîntrerupte) Adica cum finalul recompenselor neintrerupte Stie cineva