Feedback Discuții: Cupa Piraților

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 9 Iun 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. vinzi puzzle si aduni blestemate.ceva cam greu sa aduni multe

2. kostzy

kostzy Expert forum

si dupa ai dispar ca prin minune cum au disparut de la 100 suflete de blestemate

3. Deneb

Deneb Avansat

unde poti vinde puzzle?

4. kostzy

kostzy Expert forum

unde complectezi puzzle ,ai un buton cu "comert" acolo poti vinde doar dubluri dar si cumpara ce iti lipseste

5. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Începând de miercuri , 16 iunie 2021, ora 12:00 (ora locală a serverului), va avea loc o nouă vânzare de hărți bonus.

Atata stiti,sa bagati pachete,dar sa dati un raspuns la intrebarile puse de catre jucatori nu sunteti in stare.
    Sa va fie rusine.
    Asa noroc sa aveti in viata asta,sa dea dumnezeu.

booghy1973 apreciază asta.
  6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Salut ! unde gasesc 3 zaruri ? (misiune event)

7. RAFAEL29

RAFAEL29 Novice forum

admini sau moderatori raspundeti-mi si mie la o intrebare bizara poate nu stiu eu aseara am abordat cateva nave event si mi-o dat harta taurus cumva au schimbat reconpensele in loc de gemeni da taurus ?

8. RAFAEL29

RAFAEL29 Novice forum

la toate navele event dar le da greu

9. kostzy

kostzy Expert forum

nu mai intrebati aici moderatorii pentru ca nu au "timp" sa va raspunda cred ca nici nu se uita la problemele care posteaza,tichet direct la suport

10. RAFAEL29

RAFAEL29 Novice forum

s
    stiu dar suportu ce rezolva nimic

11. RAFAEL29

RAFAEL29 Novice forum

doar esate o problema legata de event la ce doamne iartama ma este rubrica de event

12. RAFAEL29

RAFAEL29 Novice forum

13. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

E ceva tipic Bugpoint=ului,sa taie din placerea jucatorilor,in loc sa ofere.
    Ei,in loc sa motiveze playerii,ii descurajeaza.

14. kostzy

kostzy Expert forum

• Eveniment: Cupa Piraților: Am redus rata de reproducere a unor nave de eveniment
    • ati facut foarte bine ca ati redus numarul de nave erau prea multe si nu puteam naviga,sfatul meu este sa le scoateti de tot. Ce event este ala cu nave?

15. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Poate primim un raspuns inainte de finalul eventului, daca se poate....

*ensis* și ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  16. D.E.D.E

D.E.D.E Începător forum

nustiu care e probabilitatea de a da o harta gemeni la abordare......da eu de 3 zile nu am luat nici unul......

17. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Probabilitatea,este de sub 1%.Parerea mea.
    Eu am luat doua,de cand a inceput eventul.Iar acum au bagat harti taurus la abordare.

18. D.E.D.E

D.E.D.E Începător forum

e clar....luam harti gemeni numai cu bani...perfect

19. de la arena primesti acele iteme. 1 item la echipa castigatoare.nu conteaza ca dai 1 gol sau 10.trebuie sa castigi meciul ca sa primesti acel item si doar 1

20. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Ati redus rata de aparitie a navelor aproape in totalitate.Au ramas doar Spintecatori si Dawngazer,in rest sufla vantul