Feedback Discuții: Cupa Piraților

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 9 Iun 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Mai dati un restart,ca l-ati rezolvat de tot.Nu se deschide cosul de cumparaturi si multe altele..
    Nu inteleg de ce nu se angajeaza oameni capabili sa faca un joc,de ex i-ar putea angaja pe cei de la World Of Tanks,aia macar au facut un joc de toata frumusetea.

2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

• Eroare remediată: am remediat o problemă cu plata rapidă (lipsea opțiunea de a alege o altă metodă) - remediat
    • Eroare remediată: Pride of England - Afost folosit steagul greșit (Steagul Union Jack în loc de Steagul St George) - remediat
    • Eroare remediată: clasamentul a arătat steagurile greșite - remediat
    Sa remediat ceva si sa stricat altceva ..Tipic

3. GENOVA

GENOVA Începător forum

Nu pot sa ma loghez

4. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Insista,pana la urma poate reusesti.

5. kostzy

kostzy Expert forum

• Eroare remediată: am remediat o problemă cu plata rapidă (lipsea opțiunea de a alege o altă metodă) - remediat
    • cand e vorba de bani puteti rezolva problemele.mai dati dr...ului un restart ca l-ati fu...ut de tot,dai click sa merga la dreapta nava o ia in stanga,vrei sa mergi o distanta mai mare se intorce de 4 ori din drum,uita sa schimbe munitia,se blocheaza

6. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Eu zic,ca mai bine toarna niste benzina pe serverele alea de rahat si sa le dea foc.

7. kostzy

kostzy Expert forum

i am vrut sa folosesc teleportarea din port si am primit mesajul ca nu pot folosi acest item pentru ca sinteti in lupta

8. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Poate te bate vantul :)))

9. kostzy

kostzy Expert forum

posibil ca a batut azi vantul pe la mine,sau poate ploaia

10. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Cataleya,am si eu o intrebare.Fotbalistica upgradata mai cumparam si noi anul asta???

11. kostzy

kostzy Expert forum

sper ca nu astepti si raspuns la intrebare ca nu are cine sa iti raspunda

12. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Stiu ca nu are cine. Astia sunt cu ochii doar pe payment.

13. Deneb

Deneb Avansat

Ba moderatorii lu' peste praji, pe voi nu va deranjeaza faptul ca hartile sunt pline de boti si aproape nu se mai poate juca jocul asta? bag sama ca nu, daca nu protestati impotriva chestiei asteia. aaaa, uitasem, nu puteti musca mana care va hraneste.... mi-e sila....

14. edysukaru89

edysukaru89 Scriitor în devenire

ce ati facut numai vedem barcutele noastre si cele de event pe apa .bravoo vouo sinteti cei mai mari esperti in a distruge acest joc .Felicitari

15. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

L-au rezolvat iar,cum fac de obicei de ceva timp incoace.

16. kostzy

kostzy Expert forum

voua va merge ceva pe pagina principala?in afara de butonul"joaca" nu merge nimic

17. Deneb

Deneb Avansat

la mine merge

18. Deneb

Deneb Avansat

sticla de buzunar de la misiunile capitanilor, aveti idee ce-i cu ea?

19. Atalay

Atalay Scriitor în devenire

20. ϮĞѓεεӃϮ

ϮĞѓεεӃϮ Novice forum

astept si eu sa vad de unde