Feedback Discuții: Din sare și șobolani

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 16 Mar 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Altair=

=Altair= Guest

Dorinta de a primi mai multe Ciocane dupa finalizarea valului 30, a fost transmisa mai departe.

2. *nann*

*nann* Junior Expert

Ne bucuram. :)

3. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Multumim. Noi ne doream si mai multe coroane in recompensa totusi :D

4. =Altair=

=Altair= Guest

Si acest lucru a fost transmis mai departe.

5. dracnebun1

dracnebun1 Începător forum

Ar fi bine ca macar pentru vestitor sa apara ca mesaj harta in care se spawneaza, daca nu si pentru raspanditor.

blondu007 apreciază asta.
  6. proper_name

proper_name Novice forum

salutare se da restart tocmail acuma cand fac vestimentul ciumei il fac singur si mai are 140 de mil

7. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Daca nu anunti unde apare :D

8. dracnebun1

Buna seara, inca nu apar notificarile, doar pentru unii raspanditori, si la vestitor nu apare deloc.

9. Indus

Indus Talent de excepţie

Apar, daca va aflati in hartile apropiate.
    Nu apar notificari tuturor jucatorilor indiferent de unde va aflati.

10. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Indus? Nu dai tu un mesaj in germania sa dea putin drumul la cooler? Ca merge cam rau jocul..

*nann* apreciază asta.
  11. Aszmedeus

Aszmedeus Novice forum

Dati fratilor un restart la serverul ala..ca merge jocul.ca......................

12. blondu007

blondu007 Novice forum

oare cei ce au creat harta de grup au terminat-o?? au contruit-o jumatate si au zis ca e de ajuns, oricum nu o sa ne dam seama :))

JerryCo apreciază asta.
  13. *nann*

*nann* Junior Expert

:) :) :) :)

JerryCo apreciază asta.
  14. *thegos1*

*thegos1* Novice forum

Haideti odataaa rezolvati problema cu emblemele ,resetatile odata

15. carlosmm

carlosmm Maestru forum

ba faceti ceva imi pierd emblemele fiindca unii tot dau pe far.... ori faceti ceva ori aia care trag in far sa primeasca restrictie de harta

16. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Ridicam poate HP-ul la admiralul mare, ala de 500 milioane, la 1 miliard? tinand cont ca apare la cateva ore distanta si practic faci 10 milioane dmg la el daca ai noroc?

17. mydyla

mydyla Conte forum

IceBull3t esti un fericit ... am misiunea cu daune de 25 milhp si abia am 451.000 facute .... dispare instantaneu
    dupa ce ca jocul merge cum merge au mai bagat si vartejul ala .... nu am apucat sa-mi dau seama de face dar incremeneste tot in jur ...poate ca asta o fi rolul lui :)

18. dracnebun1

De 3 zile ma chinui la misiunea cu 25 de mil dmg la vestitor, pana acum am dat 10 mil si am vazut 1 vestitor in toate aceste zile. Acesta de obicei este farmat de jucatorii cu lvl mai mare care farmeaza in hartile 40+ si numai acolo il spawneaza, pe langa ca dureaza 3-4 ore pana se spawneaza urmatorul.

Harta de grup in continuare este imposibil de trecut de la valul 16 din a doua faza cu orice strategie as incerca. NPC-urile au prea mult hp si se misca prea repede.

19. *nann*

*nann* Junior Expert

Total de acord. Daca s-ar ridica damage-ul la turnuri sau daca s-ar scadea HP-ul la NPC-urile din faza a doua, am avea o sansa.

20. carlosmm

carlosmm Maestru forum

De la valul 40(30+10) pana la 49(30+19) primesti 6-7 ciocane wow

JerryCo apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.