Feedback Discuții: Este o răfuială minunată

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de =Decadent=, 30 Noi 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. mydyla

mydyla Supervizor forum

subscriu la mes anterior ... EVIL .... tragi la el asa pe plicti ?
    si inca ceva .... de unde mai iau eu inca 2 planuri secrete ale lui loki ????? sau este o misiune care se incheie dupa anul nou ?

2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Baron forum

Damage-ul la finalizare event se va contoriza in urmatoarea faza.

3. mydyla

mydyla Supervizor forum

si dc se trage la el? ...la 2 am primit experienta ?

4. *HellFire*Ro*

Multi playeri nu stiu asta.Dar se lamuresc pe parcurs :)

5. *HellFire*Ro*

Vom sincroniza în curând următoarele.
    Modificări ale evenimentului:
    Am reactivat clasamentul pentru subevenimentul Yuletide
    Recompensele Omului de Zăpadă nu erau afișate anterior - problema a fost rezolvată
    Am schimbat numele din Om de Zăpadă Malefic în Om de Zăpadă (rețineți că acesta este un NPC diferit de cel pentru Finalizarea Evenimentului, care va apărea mai târziu în cadrul evenimentului).
    Muniția de zăpadă provoacă acum daune suplimentare Omului de Zăpadă
    Omul de Zăpadă este acum vizibil pe minimap și în fereastra de afișare a hărții lumii
    Am redus raza de atac a Omului de Zăpadă
    Am ajustat bonusurile oferite de Buff-urile de Rol pentru harta Krampus
    Aura de Protecție nu se va mai pierde la intrarea în Centrul Temniței pentru a vorbi cu Dăruitorii de Misiuni
    Am adăugat o limită la numărul de Amirali activi simultan.

mydyla apreciază asta.
  6. marius1490

marius1490 Novice forum

este un event de yoata jena.macar de sarbatorile de iarna trebuia sa faceti ceva ma ok sa castige fiecare jucator .vreti numai bani sa bage prostii.rusine sa va fie

g3org3s apreciază asta.
  7. xxxYxxx

xxxYxxx Novice forum

in legatura cu acadelele,misiunea la loki multi nu o fac deoarece poti primii acadele doar daca iei admiralii la dmg,in rest de unde?

8. mydyla

mydyla Supervizor forum

mda ...eram in temnita ...si la valul 15 a venit restartul peste mine .... daca stiti ca bagati harti care se fac intr-o ora de ce dati restart in 30 de min ???? serios ???? unde scriu( la suport in chineza) sa-mi dea inapoi toate dragoanele bafate in valuri ????

9. •A•F•B•

•A•F•B• Începător forum

Eu am fost mai norocos...valul 14. Mai este o treaba minunata...l-am facut de 5 ori consecutiv...mai aveam putin si il faceam dormind...la mine dureaza cam o ora si putin sa fac 15 valuri...gogoman mare...am crezut ca este suficient sa nu fii scufundat si sa nu parasesti abisul...dar nu...daca iesi din temnita pentru ca ti-a dat un alt companion decat cel cu care joci tu...o iei de la inceput cu numarul de valuri. Tot a fost bine ca am primit cam 500 de acadele.
    Nu prea inteleg "aleatoriul" asta. Asa, aleatoriu, ii primesc de cate 5 - 6 ori la rand ba pe Micut, ba pe Salbatica...se pare ca Bob al meu sta tare prost la "aleatoriu". 15 minute de Micut si Salbatica...m-am plictisit si am iesit. Treaba asta imi suna cam a bataie de joc. Dar poate ca gresesc...o fi distractiva dar sunt eu prea moracanos. Totusi, raman pe Abis. La probele pentru finalizarea eventului nu am nicio sansa. 1 milion de puncte...eu am abia 80k...28 de zile...ori nu ma dezlipesc de calculator minim 4 ore zilnic, ori imi lipsesc inca vreo cateva zeci de zile.
    Bine ca am renuntat sa mai bag bani...distractie putina dar gratuita.

mydyla apreciază asta.
  10. g3org3s

g3org3s Novice forum

nu stiu cum il vedeti voi eventul dar e de toata jena ... bravo big point reusiti in continuare sa ne uimiti.....

11. mydyla

mydyla Supervizor forum

inainte sa intrii da clik fara numar pe Bob sau pe cel echipat ... eu pe ala il am full .... inca am o dilema maxima CUM AU FACUT UNII 14 MIN IN HARTA AIA??? .. adminii nostrii nu cred ca au raspuns .... am scris la suport pentru recompensa din ultimul val ... nu a fost din vina mea ca ei dau restart in 30 min .... o sa-i stresez ca tre si ei sa plateasca ptr greselile lor ....

**฿αŕъαŕσśśα** apreciază asta.
  12. ColaZeroSRS

ColaZeroSRS Novice forum

Un singur Căpitanul Spaimă ofera 30k puncte de event daca il bati singur (fiind si cel mai bun pentru puncte de event), dar si ceilalti amirali de event ofera mai putine puncte de event ce e drept, iar navele micute ofera 50-100 puncte fiecare, nu inteleg de ce te plangi... Teleportul e gata din 5 in 5 minute, iar in hartile mari (51+) NU PREA e bataie pe amirali... eu in prezent am 1,8 mil puncte de event si nu prea am stat dupa amirali

13. Wow, wow... 1.800 000 puncte event? Sa nu uitam ca amiralilii dau mai multe puncte event de 4-5 zile. sal faci singur nici o sansa.Se imparte la toti jucatorii care trag hai sa punem sa iei 2-3k la un admiral (prea frumos sa vezi unde iese amiralii din 5 in 5 min ca nui arata in toate hartile ) Sa zicem ca ai facut 1kk puncte din amirali. restul 800k din nave mici ceea ce inseamna minim 8 000 nave si eventul a inceput de 10 zile. sa nu mai vb de timpul pierdut pt misiuni, abis sau alergat dupa amirali,batalii ca doar e marauder.Sau joci pe vre-un server PVE?

14. ColaZeroSRS

ColaZeroSRS Novice forum

Nu, nu joc pe GL7. Acum hai sa luam exemplu harta 56/2, ora 5-6 dimineata: avem x2 Capitanul Spaima, x1 Om de zapada si x1 Spirit Festiv. Nu stiu exact cate puncte de event sunt in total, dar in jurul ~90k tot sunt, si daca ii faci cu bastionul nu ar trb sa-ti ia mai mult de 1ora jumatate, poate 2 daca esti mai micut... Acum, ca nu ne punem pe treaba si stam si ne plangem pe forum alta discutie. Succes
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

15. mydyla

mydyla Supervizor forum

nu stiu de ce ai modul asta asa agresiv cand comunici ceva.... poate daca ai indulci un pic tonul si nu ai mai fi atat de taios poate ca ai avea o oarecare trecere .... cum ti-am mai scris si la alte postari ...jocul asta nu este sa dormi pe el .... eventurile trebuiesc gandite sa fie facute intr-un interval de timp normal ...scuza-ma la 6 dimineata ma trezesc doar sa plec la munca ....nu sa intru pe joc.... ca si "monedele"eventului care sunt fff putine .... apoi BP-ul se mira ca apar botii .... oare dc? dar stii, numai la noi la romani se intampla, nu poti sa atragi atentia la un aspect ca vine altul si iti da la "glezne" ...cum strainii pot fi uniti ??? .... nu toti au barci full ...si ala mic trebuie sa poata sa faca ceva la un event ...

16. la 6 dimineata dorm si joc pe globala america ora de varf la latini.Singur si cu lampa nul poti face cap-coada ca se repara ca si festivul.Inteleg ca poate tu ai mult timp la dispozitie sa faci ,dar incearca si sa te gandesti daca ai avea un job,o famile ,oare ai mai avea atat timp de joc ? Trebuie sa ne mai gandim si la ceilalti nu doar la noi.

**฿αŕъαŕσśśα** și mydyla apreciază asta.
  17. ColaZeroSRS

ColaZeroSRS Novice forum

Nu este vorba despre o abordare agresivă. Observ doar că la fiecare event ai ceva de reproșat: ba nu e bun un aspect, ba altul, de parcă nimic nu ar fi în regulă. Așa nu vei fi niciodată mulțumit, pentru că mereu vei găsi ceva ce nu îți convine.
    Având în vedere că eventul durează 36 de zile, nu văd cum ar fi imposibil să strângi 1 milion de puncte. Iar dacă susții că ai o navă mică, nu înțeleg de ce insiști să finalizezi evenimentul. Dupa cum ti-am mai spus și la eventurile trecute: finalizarea eventului este opțional. Este pentru cine poate, nu pentru toată lumea. Sfatul meu este să îți dezvolți mai întâi „mica barcă”, cum o numești, și abia apoi să ai pretenții.
    Cât despre event, este mai mult decât rezonabil. Dacă ai motivație, poți intra chiar și la ora 5–6 dimineața; și eu încep lucrul la ora 8. Și ce dacă? Nu putem să ne plângem la fiecare pas si daca esti asa negativist si vezi peste tot "NU", fi sigur ca nu o sa realizezi nimic important in viata.
    Succes!

Modificat ultima dată: 12 Dec 2025 la 01:56
  18. •A•F•B•

•A•F•B• Începător forum

In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru sfatul referitor la acumularea punctelor de event. De cand am aflat solutia, am avut o discutie serioasa cu sotia si copii. Am stabilit sa facem Craciunul la soacra-mea. I-am trimis de pe acum, urmand sa ajung si eu pe 25. Am lichidat contul de economii si mi-am facut nava full. Mi-am luat concediu, tigari, cafea, energizante, biscuiti…las lenea si ma apuc de treaba. Glumesc! Eu nu joc ca sa fiu primul. Nici macar printre primii. Joc doar de distractie. Joc de 1 an si nu cred ca am finalizat mai mult de 2 – 3 eventuri. Joc doar acele parti care ma atrag. Nu am nava full…mi-ar placea sa fie…dar nu o sa ma mut pe joc pentru asta…si nici nu o sa muncesc pentru joc. Pentru Bigpoint acest joc este o afacere. Inteleg ca trebuie sa faca bani si nu ma plang ca nu-mi da mie, pe gratis, cele mai tari itemuri.
    In al doilea rand, incercand sa-ti intorc serviciul, vreau sa-ti dau si eu un sfat.
    Parerea mea este ca atunci cand citesti ceva, ca sa nu fi citit in zadar, merita sa te concentrezi pe intelegerea textului si nu pe insiruirea literelor. Altfel, o constatare (La probele pentru finalizarea eventului nu am nicio sansa.) poate fi inteleasa ca o plangere. Bineintelesc, la baza acestei constatari au stat o serie de calcule bazate pe “putirinta” mea...dotare nava / timp alocat jocului. “Un putin” ai si tu dreptate…intradevar exista si o plangere in textul meu. Doar ca n-ai reusit sa-i dai de urma…si ai considerat intreg textul ca fiind o plangere. Ea, plangerea, este legata de asa zisul aleatoriu in alegerea insotitorilor pentru Abis. Cand in 15-20 de cazuri consecutive iti ofera un alt insotitor decat cel pe care l-ai upgradat…pare ca se acorda sanse mai mari celor fara upgrade. Cum sigur nu vei alege sa continui cu cel fara upgrade…vei iesi si reintra pana cade cel ales de tine. Facand asta…pierzi timp si te enervezi. Ma gandesc ca poate ar fi fost mai bine sa ai optiunea de a alege…chiar si cu un cost.
    In alta ordine de idei…“nu inteleg de ce te plangi” / “NU PREA” …citate din textul tau.
    Care-i rostul strigatului dat de culoarea rosie?! Cumva te-am intrerupt din joc cu vaietele mele? Te doare sa vezi cata delasare, neputinta si nestiinta zac in mine? In acest caz…imi pare rau…pentru tine!
    “Nu prea” sau “NU PREA” chiar si cu rosu fie ele…tot “nu prea” ramane. Totusi, asa cum “prea pare”, s-ar putea ca partea rosie, asociata cu literele de tipar sa denote ceva…poate o mica pauza de la joc?...poate o iesire pe afara?…cica calmeaza. Zic si eu!

19. mydyla

mydyla Supervizor forum

nu am nava mica, nici de top .... da ... pct de event sunt multe, daca nu ma insel eu am zis de "monedele " de event dar ma rog ....acum citim si fiecare intelege ce vrea ... pretentii .... nu-s pretentii ... este o gandire logica a jocului ... dar EU MA PLANG ...ce sa fac daca nu-s pe "rang" cu tine .... tagadam pash pash

20. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Talent de excepţie

:):):)Felicitari!