Feedback Discuţii Eveniment Aniversar: Riddle in Jade

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 15 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -Mr_shark-

-Mr_shark- Scriitor în devenire

Tiralior Mistic
    (Piaţa neagră)
    Rubin imaculat: 15% daune tunuri
    Lapis Lazuli lustruit: 80,000 HPCuarț roz imaculat: 7,5% șanse de loviturăSafir lustruit: 80,000 PV
    Căutător Oriental
    (Hartă de grup)
    Coral lustruit: 16% daune critice cu tunuri
    Aquamarin lustruit: 16% reducere de dauneRodolit lustruit: 16% bonus abordareSodalit lustruit: 11,5% șanse de evitare
    Vânător Arcan de Nefrit
    (Clasament)
    Rubin licăritor: 17% daune cu tunuri
    Aquamarin lustruit: 16% reducere de dauneCuarț roz licăritor: 8,5% șanse de loviturăSodalit lustruit: 11,5% șanse de evitare
    Qilin
    (Piaţa neagră)
    Lepidolit neted: 9% șanse de lovitură
    Calcedonit neted: 3,75% daune cu tunuri
    Gardian Shi
    (Mini-joc)
    Fluorit cizelat: 27,500 HPSugilit cizelat: 8,25% preventie

2. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Multumesc dar ma intereseaza GRABBY si TIGERFIN .

3. -Mr_shark-

4. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

Sal,

Pana la urma cu misiunile care e treaba de nu avem?
    In continuare la Xie imi da ca nu are misiuni disponibile...
    Am verificat in vreo 3 porturi in zile diferite...

5. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

1.png
    Ati facut prima misiune? Cea oferita de Fang Weisneng?
    Nu veti primi nici o misiune de la Xie pana nu o terminati pe prima, care este oferita de Fang.

The13thWarrior apreciază asta.
  7. -Mr_shark-

chiar nu se poate intelege ca nu se da ca misiune decat elimina 5 luky Dragon ?
    e a doua zi de cand TOT TIP si degeaba ma trimiti la Fengsui-ul ala ca degeaba , cred ca e o misiune sub acoperire

Modificat ultima dată: 19 Mar 2017
  8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

In acest caz va rog sa intrati in sistemul de misiuni si sa o anulati. Daca aveti dificultati in a o anula va rog sa creati un tichet catre suport si sa le solicitati ajutorul.

9. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Multumesc mult pentru informatii :)

10. ROF

ROF Scriitor în devenire

stai cuminte pana la primul restart ... problema semnalata de ani de zile si .... nimic

11. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

salut, poate zice cineva daca e vreo metoda sa afli prin ce harti sunt generati vanatorii?
    Abia am reusit sa gasesc 2 de cand a inceput eventul...

12. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

nu este nici o metoda,pandeste la urma si il scoti tu altfel nu stii unde a iesit , bafta .

13. moscova

moscova Pretendent

Misiunea cu 5 tiraliori, 3 cautatori si 10 milioane HP la vanator se reseteaza la fiecare 2 zile ?! Mai aveam de facut HP la vanator si...s-a resetat misunea. Oricum e o bataie de joc sa cauti ore in sir vanatori, pentru asemenea recompense mici. Macar de am sti la ultima misiune recompensa, de se merita.

14. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

nu se merita deloc,daca erau ceva tunuri la ultima mai ziceai dar nu sunt asa ca .....

15. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

nu merge jocul deloc sta blocat sa se dea restart:mad::mad::mad:

16. moscova

moscova Pretendent

Ms de raspuns, Joker, nu mai fac nici o misiune pt 3 perle. Rusine BP ca ati dat codul de reduceri la piata doar pe 18 cand nu era mai nimic de vanzare, apoi abia ati bagat tunurile la piata...sa nu pierdeti 11% din bani :)). Apropos, ne-a bucurat anuntul: "...muniția confetti va cauza daune suplimentare. Eventul va rula pe servere până în 31 martie 2017...Echipa tehnică a decis anularea acestui event." - bravo pianoman, ce mai trebuia si damage extra la confetti, lasa plebea sa-si strice ochii la calculator si sa cotizeze, doar nu trebuie sa iasa jucatorii pe profit prea mare, nu? De ce nu terminati eventul ca a devenit plictisitor ?!

17. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

deci sa tragem o concluzie la acest event aniversar: daca tragi sub 20 nu e mai nimic pe plus,la navele mici e pe minus sau egal(pierdere de timp) daca ai lev peste 20 e mai bine si la navele mici si cele mari,cuferele foarte foarte foarte proaste,in piata neagra nu ai ce cumpara,pietre la mascote si nave noi mici egal 0 la cate sute mii de pietre trebuiesc sa faci lev asa peste 18 nu zic 20-21 ca e foarte greu sa ajungi acolo cu ele mai ales daca nu bagi bani astepti cel putin un an sau mai mult sa ajungi la un niv mai mare.ma uitam asa se face dif de la niv 20 in jos si peste 20 mare rau,pai cum sa creasca cei mici nimic numai sa bage bani daca nu sta pe tusa ani buni,acest joc a devenit fabrica de bani ca na febra e mare sunt foarte multi dependenti si baga bani grei in joc nu doar 2-4 cupe la bokor si atat.ramai fara cuvinte la cum a fost si cum e acum acest joc.daca nu ti pasu cu ei poti sa nu mai joci.

18. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

• eu azi am facut un vanator in mapa de sus in 25/1 , nu am ce zice e profit bun la vanator,atat ca nu am socotit cat am tras de la 20 in jos,la acest vanator care l-am facut singur sus am tras aproximativ intre 200 si 250 de mii de munitie si un profit de aproximativ 270 mii perle plus deci e ft bn.timpul in care ies navele este mare 15-20 min intre ele si la cati jucatori sunt ar trebuii duble sa fie sa aive lumea la ce trage nu sa caute minute bune sa faca o nava sau ore.va arat si dovada la vanator 2017-03-23 01:42:51 Ai primit 5 x Bețișoare Kau Cim. 2017-03-23 01:42:51 Ai primit 5 x Bețișoare Kau Cim. 2017-03-23 01:42:51 Ai primit 53 x Bețișoare Kau Cim. 2017-03-23 01:42:51 Ai primit 422752 x Perle. 2017-03-23 01:42:51 Ai scufundat nava lui Vânător Fenghuang.o ora am tras la el si de 10 ori am rep plus am bagat peste 200 amulete aqwe si tritoane.

19. YceProject

YceProject Scriitor activ

Si cam cate embleme ti-a dat acest vanator??? Ca sigur mai scoti cateva sute de mii de perle si din harta de grup.. pentru cei ca mine e mai greu sa facem embleme... abia daca reusesti sa prinzi un vanator sa faci 1-2 embleme

20. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

salutare, ce pachet trebuie cumparat pentru a debloca recompensa corsarului? Multumesc!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.