Feedback Discuţii Eveniment Aniversar: Riddle in Jade

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 15 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Salut,
    Pradă Aniversară Minunată ,magnifică sau supremă din sectiunea payment

Cataleya apreciază asta.
  2. SoulKeaper

SoulKeaper Începător forum

De ce nu ma lasa sa cumpar nimica de la recompesa corsarilor?
    Era frumos daca nu erau asa scumpe

3. moscova

moscova Pretendent

La ora 9 dimineata Eris a tradus un cod care se aplica in aceeasi zi doar....bv...trecuse deja 1/3 din timp, ce sa mai zicem, eficient :). Macar mai puneti-l inca o zi.

Modificat ultima dată: 26 Mar 2017
  4. BoBo

BoBo Junior Expert

Deci mi se pare o mega prostie cu hărțile astea de grup... de ce ?
    1) Dacă îți cade flash-ul, poți spune pa pa la : perle, embleme, muniție. (Asta în cazul în care nu intri la timp)
    2)Uneori ești scufundat, și dacă dai reparare în harta Armaghedon, te dă pe harta mării, și din nou la revedere perle, embleme, muniție.
    3) Dacă ești scufundat la ultimul tigru(cazul meu) mai avea două salve, m-a scufundat, m-a dat pe harta mării, cu emblemele luate, fără perle și cu muniția consumată de-a-n- ... beep.
    De ce nu se oferă recompensa? Atâta timp cât echipa a terminat ce era de făcut, să primească toți participanții ei recompensa?

5. pana cand vor mai fi disponibile produsele event la payment si pana cand va mai fii deschisa piata neagra?

6. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Salutare! Pina cind va fi piata neagra deschisa, pina astazi la ora 12 noaptea sau pina maine ora 12 noaptea! Pe ce se vor scimba betisoarele si cutiile! Multumesc

7. BoBo

BoBo Junior Expert

Întrebare întrebătoare, cheițele astea le schimbați la vară sau la iarnă?

8. barticel

barticel Începător forum

Sa anuntat undeva cu ce o sa se schimbe Bețișoare Kau Cim? Eu nu am gasit nimic si acum am loat o mare teapa . in loc sa cumpar 200k munitie am primit de la ei 20k .

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

se pare că ai luat țeapă. ai sperat la mai mult când nu era cazul...

10. barticel

barticel Începător forum

Ce se întâmplă cu obiectele mele (Bețișoarele Kau Cim, Lăzile Kau Cim, munițiile elementale și cheile de event) după event?
    Bețișoarele Kau Cim, Lăzile Kau Cim, precum și muniția de Apă, Aer, Pământ și Ignis vor fi schimbate pe obiecte din cadrul jocului. Detalii specifice vor fi făcute publice spre finalul eventului.

De ce nu sa anuntat cu ce o sa se schimbe ?

11. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

e surpriza =))

12. BoBo

BoBo Junior Expert

Vrei cumva Doamne ferește să ieși profitabil ?

13. asta da.ne-a dat 10% din valoarea lor.si 90% au oprit chinezii.hotie pe fatza. macar eventul a fost bun,nu am ce zice.

14. sir-deep-fear

sir-deep-fear Junior Expert

bataie de joc nu altceva rusine sa va fie

15. mydyla

mydyla Conte forum

wow ... eventul a fost bun , si totusi ...exista nemultumiti !!!!!!!
    de ce nu ati luat munitie ??? ...asteptati un loz mai mare , na ca a iesit ...necastigator , pacat la cat de bun a fost eventul asta sa va cramponati de cateva mii de munitie .

16. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Unii de citeva milioane :))))))))

17. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Bun ? Pentru cine ? Pentru cei care au intrat in harta de grup , s-au retras intr-un colt si au asteptat ca ceilalti sa finalizeze harta . Halal sa le fie , eu am renuntat sa mai intru in harta , sa fac perle pentru unii de genul .

18. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

In afara faptului ca ti-ai luat-o in freza cu schimbarea itemurilor...eventul a fost bun.
    Nu te-ai obisnuit?
    Doar cheile event au aceeasi rata de schimb,restul variabil...asa ca la urmatorul event schimba din timp tot ce poti si nu mai plange.
    Singurul scop comun ar putea fi paiment-ul....problema care nu intereseaza toti jucatorii

19. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

De data asta (pentru prima data de cand sunt in acest joc) nici eu nu sunt de acord cu nemultumitii din eventul asta...
    Indiferent de recompense (putea sa dea fix 0 aur pentru toate itemurile ramase).

Ideea e ca daca aveai timp sa aloci jocului puteai sa faci milioane de perle (am auzit de jucatori care au facut peste 20 milioane de perle...).
    Eu de ex am facut pana intr-un milion si chiar am avut foarte putin timp sa joc + ca nici nu am avut echipa cine stie dar am avut o alianta care m-a mai bagat in seama...
    Iar mini joculetele care le-am pierdut au fost in mare parte tot mai mult jucatorilor pomanagii care asteptau sa se finalizeze harta fara sa consume nimic...
    Daca ai avut itemuri e fix pierderea ta ca nu le-ai folosit sa-ti asiguri profitul maxim ca odata ce ai strans itemuri inseamna ca ai avut timp de joc...
    Eu nu am avut asa multe itemuri dar tot ce am putut am schimbat fara sa sper la si mai multa pomana...

Joc de mai bine de 3 ani aproximativ si pentru mine unul, asta a fost clar cel mai profitabil event pe care l-am prins...

E urata lacomia...si cand se insista unde nu e cazul e si mai urat...
    Dar aparent astia suntem...

Succes!

20. betivanu1

betivanu1 Începător forum

Idea este ca ma bucur ca dupa 3 ani ai primit un event in care ai facut perle , atunci ar trebui sa facem liniste si sa mai asteptam 3 ani, NU?

Sau mai bine povesteste tu cum ai facut perlele acelea nu cumva printr-un bug ? si daca nu era acel bug cum era ? Ajutorul aliantei a fost, ca ti-a spus si tie ? Poate cei care sunt suparati nu au avut acesta sansa si au muncit pentru acele monezi !!! Ea spune la toata lumea si auto denuntate cum ai folosit acest bug ? Sau daca nu spun eu in locul tau,in urmatoarea postare si iti mai spun ca uni au aflat tarziu de el sau chiar deloc poate de aste sunt suparati .

Modificat ultima dată: 3 Apr 2017
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.