Feedback Discuţii: Eventul de iarna

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de axel, 29 Noi 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

Nu merită să mai investești nici măcar 1 leu în panarama asta de joc...pur și simplu își bat joc de jucători. Ori de câte ori jocul merge ca o cizmă (de cele mai multe ori), și jucătorii au de pierdut, nu miscă 1 deget și apoi ni se scot ochi cu firimiturile primite sub formă de voucher. Nu poți veni după câteva zile să ne spui că este o eroare, eroare ar fi fost dacă ni s ar fi transmis in prima, cel mult a 2 a zi. Cum ve ți compensa timpul pierdut in joc de majoritatea jucătorilor? Aruncându ne din nou un voucher cu un conținut extraordinar de 5k munitie, 1 zi simbriaș s.a.m.d. Nu cred că a stat nimeni pe joc pentru a și achiziționa bălăriile de le mai aveți pe la piață. Singurele iteme care meritau timpul și efortul, erau TUNURILE. Și ca de obicei ne dați speranțe în primele 2 - 3 zile de event, pentru ca mai apoi să ne arătați trista realitate din perpectiva bigpointului. Să aveți sărbători fericite și să ne revedem la eventul de Paște!

2. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

tocmai ce am reusit sa cumpar 15 tunuri, bucuros de acest event si am zis sa ma RE-apuc de joc. ACUM SPUN IAR STOP! :)

bokas3 apreciază asta.
  3. axel

axel Team Leader Team Seafight

Conform FAQ pentru piesa de puzzle aveti nevoie de 20 din 24 piese:
    "Piesa 4 poate fi obținută deschizând cel puțin 20 din cele 24 de uși din „Calendarul de iarnă”."

4. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

da corect ...
    pai un tun nu merita atatea item uri, dati itemurile inapoi , ati gresit trebuia sa va asumati greseala, nu v-o asumati, stornati tranzactiile, dati item urile inapoi, nu luati 14 tunuri si omu ce a facut niste calcule, de fapt sa ramana cu unul
    sa va fie rusine, din rusine in rusine o tineti, din greseli in greseli ... pe banii nostri
    eu cred domnilor admini ca va bateti joc de noi
    daca ma duc sa mi iau pantofi de la magazin si scrie ca voi cumpara 3 perechi de pantofi la pret de 2 perechi, chiar daca au gresit, nu ma vor cauta la usa sa mi ceara perechea de pantofi inapoi
    dar voi, faceti ce vreti voi, pe conturile noastre, cand vreti voi, fara ca noi sa avem vreo optiune
    Eu consider ca voi sunteti vinovati, trebuia sa verificati totul, vb colegului de mai sus, hai o greseala in prima zi, dar sa veniti dupa 6 zile ...
    Sunteti degeaba ...
    Eu imi vreau acadelele inapoi , nu 1 tun pe 158 de acadele, sau cat sunt , mai ales ca veniti dupa marea greseala din clasament unde trebuia sa fie recompensa de 500 acadele si ati schimbat la 75

5. DoamneFereste!!!

DoamneFereste!!! Novice forum

Ce frumos suna, ne-au dat niste tunuri si acum le iau, daca faceam noi o greseala ne trezeam si banati sau cu debuff.
    O prostie de joc....

6. mydyla

mydyla Conte forum

oare ce mai trebuie sa reglati .... haideti ca mai avem o luna de event :))))))))
    de ras de plans ???
    totusi trist pentru o firma mare precum BP .... app daca EI au gresit ...vrem si noi cotizantii sa stim masurile care s-au luat impotriva lor? :)

bokas3 apreciază asta.
  7. 2023-12-05 07:48:20
    Ai primit 2625 x Acadele. Motiv: Cannon Package Refund
    2023-12-05 07:42:03
    Ai primit -225 x Tun Suzeran nivel 4. Motiv: Cannon Package Refund
    Dar turtele unde i-mi sunt? Cand am cumparat tunurile mi sa luat si 600 si ceva turte,nu doar acadele.

8. sir-deep-fear

sir-deep-fear Junior Expert

normal acum spun ca au facut greseala problema lor dai si iei cand vrei trebuiau lasate tunurile nu cumpar si tu imi iei inapoi cand te duci la magazin cumperi nu mai ia nimic inapoi

9. sir-deep-fear

ce este cumparat este bun cumparat

10. Am primit si turtele "
    2023-12-05 08:03:59
    Ai primit 11250 x Turtă dulce. Motiv: Cannon Package Refund.
    WINTERCANNONS un vouker sa inchidem ochii la tot.

11. sir-deep-fear

de unde sa stie clientul cate tunuri sunt in joc

12. bokas3

bokas3 Scriitor în devenire

ei nu pot sa is dea seama cine foloseste bot, dar pot lua tunurile inapoi
    urmeaza ziua pb, sper ca mai nimeni sa nu cumpere vrajelile lor de pachete

13. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Ai primit -30 x Tun Bastion nive
    2023-12-05 17:03:48
    Ai primit 2000 x Turtă dulce. Motiv: Cannon Package Refund
    2023-12-05 16:48:10
    Ai primit 100 x Acadele. Motiv: Cannon Package Refund
    2023-12-05 16:41:49
    Ai primit -30 x Tun Bastion nivel 5. Motiv: Cannon Package Refund
    l 5. Motiv: Cannon Package Refund
    de ce m s au luat tunurile si am primit mai putin pe ele sau ce so intamplat eu n am dat refund sau ce scrie acolo

14. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Treaba 'CHINEZEASCA'!:mad:

15. bokas3

bokas3 Scriitor în devenire

intetia adevarata a fost sa faca oamenii sa cumpere acadele cu bani reali, foarte trist de oamenii care au facut asta
    Iti dai seama la ce se presteaza ei...

16. sir-deep-fear

adevarat spus

17. mydyla

mydyla Conte forum

ai ajuns la ce spuneam mai sus :D

18. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Ce ati facut ma? :
    2023-12-05 17:01:04
    Ai primit 6000 x Turtă dulce. Motiv: Cannon Package Refund
    2023-12-05 16:45:28
    Ai primit 1400 x Acadele. Motiv: Cannon Package Refund
    2023-12-05 16:37:55
    Ai primit -120 x Tun Suzeran nivel 4. Motiv: Cannon Package Refund

Eu duminima m-am reapucat de joc dupa o pauza de 9 luni si voi asa faceti?
    Puteti sa restituiti si banii investiti si sa va luati itemele inapoi?
    Ati gresit? in dupa 6 zile acum ati venit din vacanta sau acum va anuntat cei ce erau deja full cu astfel de tunuri?
    Succes in continuare

19. DoamneFereste!!!

DoamneFereste!!! Novice forum

Matematica voastra cam da de banuit, luasem toate bastioanele si toate suzeranele si acum nu-mi mai ajung turtele sa iau 15 suzerane si 15 bastioane :))

20. *ensis*

*ensis* De-al casei

Schimbări în Event:
    • Am blocat utilizatorii afectați de Scar și Gotcha să nu poată colecta cadoul în subevenimentul Yuletide.
    • Am actualizat pachetele din magazin Suzeran și Bastion Cannon.
    • Pachetul ar fi trebuit să fie pentru 1 tun, nu 15, prin urmare, vom rambursa toate achizițiile făcute mai târziu astăzi.

Echipa voastră Seafight
    este jenant ceea ce se intampla, mai schimbati multe in timpul derularii unui event ? Nicaieri in lumea asta nu exista asa ceva, daca ati fi un SRL, un neica nimeni, as intelege , dar sunteti ditamai compania si nu stiti sa va respectati promisiunile, nu stiti sa respectati jucatorii, este rusinos ceea ce faceti. Doreati un feedback , imi pare rau, nu exista o comparatie , sau un cuvant care sa exprime comportamentul josnic al BP fata de jucatorii seafight.

feedback - Rusine BP
    feedback il veti primi pe toate retelele de socializare , si sunt convinsa ca veti avea cati mai putini potentiali jucatori noi.

Modificat ultima dată: 5 Dec 2023
    **฿αŕъαŕσśśα** apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.