Feedback Discuții: Gheață in lumina soarelui

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 16 Iul 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Scf

Scf Pretendent

am specificat,numarul maxim..adica toate pachetele cu tunuri lvl 3 cumparate de 2 ori sau de cate ori merge..vreau sa stiu un numar..300-400 de tunuri,poate cineva stie sa mi raspunda

2. Cataleya

Cataleya Guest

Numarul maxim posibil, depinde de foarte multi factori, dar, ce pot sa-ti spun concret, sunt jucatori care au nava full wordbreaker de nivel 3 :)

Suuces pe apa

3. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

De exemplu o persoana are 300+ wordbraker lvl 3, ma tem sa nu fie ceva bug. cu bani cred ca e imposibi sa faci atatea.

4. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

5. mydyla

mydyla Conte forum

.... nimic nu este imposibil pe seafight .... pentru ca se calculeaza ce pachete au fost la piata si de cate ori s-au putut achizitiona ... si mai este si recompensa corsarului

6. Scf

Scf Pretendent

Am vazut o barca pusa la vanzare cu 460 word lvl 3 ..mi s a parut exagerat de mult de aceea am intrebat sa vad daca ma poate lamuri cineva

Modificat ultima dată: 22 Iul 2020
  7. Cataleya

Cataleya Guest

Off topic: Probabil nu ai perle suficiente pe cont pentru a spiona.

Pastrati discutia la subiect, va rog.

Sa nu uitam de retete :) - off topic!!!!! Pastram discutia despre event? :) Vor fi sterse in continuare toate posturile care nu au legatura cu eventul mentionat.

8. Scf

Scf Pretendent

eu am specificat ca nu ar avea rost sa deschid alt subiect atata timp cat primesc un raspuns direct,deci se poate avea pe cont la momentul actual 460 work lvl 3 da?

9. Cataleya

Cataleya Guest

DA!

10. carlosmm

carlosmm Maestru forum

eu inca nu am reusit sa intru in harta asta de arena, o arena esuata ca si aia de la fotbal rip sea

11. carlosmm

carlosmm Maestru forum

merge jocul?

12. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

acum nu

13. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

dupa 10 minute de cand a murit jocul ne anuntati de restart

14. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Pana cand o sa mai dureze aceasta problema pe EG7? Sa asteptam ore intregi sa intram si noi pe mare????
    Este a doua saptamana cand tot asa merge jocul..Buff-urile se duc,noi nu putem sa ne logam.Pregatiti eventuri dar jocul merge deplorabil..Payment-ul sa fie activ sa curga banul romanului,iar jocul nici macar nu functioneaza.
    Cat mai aveti de gand sa va bateti joc de banii nostrii??

15. axel

axel Team Leader Team Seafight

Din pacate nu avem cum sa va oferim un termen de solutionare a problemelor de logare aparute pe EG7. Situatia este cunoscuta. Se cer restarturi pentru server. Nu avem cum sa estimam ceva la momentul actual.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.