Feedback Discuții: Most Wanted

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 29 Mai 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. G.I.J.

G.I.J. Novice forum

4U359UY7MCEEND99

Marie-Galante apreciază asta.
  2. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

când se termină acest super event să pot juca? ..doar nu au vorbit serios pe 6 iunie...

3. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Foarte bun eventul. NPC-uri suficiente,2-3 sabiute pe o harta! Super! :p

4. GostRO

GostRO Avansat

un event grozav sabiuta trage pe mine cu 250.000 hp, poti trage linistit la event.

5. #A#l#I#N#A

#A#l#I#N#A Novice forum

E normal sa nu poti multumi pe toti jucatorii,...dar eventul e bun pt cine are o preventie buna si sansa de evitare...O sabie da 1400000-1500000 perle.Cine are timp de joc poate face profit mare.Acum depinde si de barca...

6. jonyplayer

jonyplayer Scriitor în devenire

e bun eventul de ce ziceti voi eu fac numai de la o nava 30k perle

7. **฿αŕъαŕσśśα**

De la ce nava faci tu 30k perle? poate ne luminezi si pe noi profanii.

8. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

Dacă te duci in 1- 10 si tragi la navele de acolo au 8.500.000 hp si dau undeva la 20 mi perle si ați faci si navele la sezon

9. **฿αŕъαŕσśśα**

De la 20 la 30 este o mica diferenta cred... ca Iti faci navele pentru sezon este altceva. Multumesc frumos!

Silent-Bob apreciază asta.
  10. si pe sus botii trag la navele mari .cate 15-20 boti intr-o mapa si trage continuu

11. Deneb

Deneb Avansat

peste 50% din aia de joaca sunt boti. pe bp ii doare la basca atat timp cat sunt inca o multime de fraieri care cotizeaza

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.