Feedback Discuții: Război pentru Vashtak

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de axel, 15 Aug 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. axel

axel Team Leader Team Seafight

2. Din curiozitate intreb si eu, de unde facem fratilor 500 000 de puncte experienta? Ca trag in fiecare zi la sute de nave, fac si toate misiunile, exista o misiune care in unele zile o primesc , sa fac daune la golem, dar nu imi da acea misiune silnic. voi din ce faceti punctele?

3. Corabia~PiratilorWFA

Corabia~PiratilorWFA Scriitor în devenire

Tipic BP. La ultimele even-uri au pus conditii irealizabile. Pun acele conditii tot in scopul acumularii $$$$$ in conturile lor.

4. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Am făcut până acum 500 de nave și am cam 50k puncte. Dacă aș rămâne la ritmul ăsta fac maxim 150k tot eventul. Poate următoarele faze de event vor da misiuni cu câte 10k puncte de event, altfel e cam imposibil fără bot...sau să stai 24 din 24.

**฿αŕъαŕσśśα** apreciază asta.
  5. MaKadam

MaKadam Începător forum

citez : Vanhu are unități Privirea leului navigând în hărțile de la 5 până la 30/1, Gheara destinului navigând în hărțile de la 31/1 până la 59/1. idem cealalta factiune.
    ghici unde apare Tenebris? in viziunea neruspoint si rickpoint : in 60/1 Bravo, sau mai bine aferim.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.