Feedback Discuţii: Războiul civil 2019

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Bowie, 15 Noi 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bowie

Bowie Guest

Ahoi piraţi,

Aici puteţi comenta evenimentul Războiul civil 2019. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării dvs.

Echipa voastră Seafight

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Sa vad daca am inteles eu bine, am tras la o nava de aia cu 200 milioane HP ( DOUA SUTE DE MILIOANE HP ) si am luat 40 reputatie ? :)))) Bine, bravo , asa da, deja credeam ca ma plictisesc inainte de event.

LE: ma scuzati, nu era bun NPC-ul , am gasit altul si am luat 36k perle in 6 insi ...

Cand zic ca nu era bun, nu aveam reputatia care trebuie la primul.

Modificat ultima dată: 15 Noi 2019
  3. tacpac.77

tacpac.77 Începător forum

La ce ma ajuta reputatia ??

4. Indus

Indus Talent de excepţie

5. mydyla

mydyla Conte forum

am facut un npc de 200 de mil ...aproape singura , cateva salve trase de alt jucator , am luat 146 de reputatie si "un sac de perle" ... nu ironic ...suficiente

6. IceBull3t

Corect, dar tre' sa ai reputatie pe + acolo , daca vrei sa faci perle la eventul asta cred ca se pot face usor si foarte multe. Pe mine misiunile ma macina :))

7. mydyla

mydyla Conte forum

150 aveam ....

8. YceProject

YceProject Scriitor activ

rezolvati eroare de la magazin cu monedele, nu se poate schimba.
    Da 1 Platon pe 4 Solon si celalalta optiune 4 Platon pe 1 Solon. Nu cred ca este corect. nu are nicio logica

9. IceBull3t

Au logica, daca e asa cum presupun eu.

Daca tragi pentru o singura parte (rosu sau verde) vei face doar monede platoon/solon. Spre sfarsitul eventului daca ai tras destul de mult vei avea undeva la 5000 Platon sa zicem. Vei schimba 4000 Platon in 1000 Solon si voila, vei avea 1000 platon si 1000 solon. Pac pac, simplu !

10. YceProject

YceProject Scriitor activ

Da scuze m-am expimat gresit uite aici un print sa vezi.
    https://prnt.sc/pxlijc

11. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

nu mi se pare normal ca cel care are mai putina reputatie sa fie focusat de amirali.. eventu asta e inacesibil pentru cei mici
    iar alta care are mai multa reputatie.. face perle in prostie

12. IceBull3t

Hmm, da , ai dreptate.

Se pare ca am citit doar juma' de post de-al tau sau mai bine zis am presupus ca zici altceva. Scuze pentru reply-ul meu eronat.

13. -zemund-

-zemund- Novice forum

pai si cum l-ai facut singura? ca trage cu 130k daune

14. mydyla

mydyla Conte forum

crivace, gardian si super placi protectoare .... si amulete din cand in cand

... dar dmg-ul este ff mare :(

Modificat ultima dată: 16 Noi 2019
  15. IceBull3t

Daca ai crivace si leu de aparare, nu cred ca ai nevoie de gardian si super placi.

16. mydyla

mydyla Conte forum

acum ...na ... eu ti-am spus ce am ...ca sunt variante , asta e :)

17. IceBull3t

Ma gandeam ca leul de aparare e mult mai ieftin decat super placile. Din pacate nu am facut o comparatie intre dmg-ul primit cu leu de apare VS super placi.

18. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

un admin ceva care sa trimeata mai departe acest print si sa se dea o resetare ca este inposibil uitativa la primele pocuri uitativa la acest print https://prnt.sc/pxt3zc

19. IceBull3t

:)) legit

20. oufette

oufette Scriitor în devenire

Am si eu o nelamurire cum schimbam monezile intre ele ca in orice combinatie primesti doar moneda lui Solon?

✙ⓐⓧⓧⓘ✙ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.