Feedback Discuții: Răzbunarea lui Typhon 2020

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Bowie, 9 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Aici puteți comenta evenimentul Răzbunarea lui Typhon.
    Va rugăm să acordați atenție exprimării folosite. Mulțumim.

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată: 17 Sep 2020
  2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

S-ar putea reduce emblemele de intrare in harta de grup,deoarece 6 monede e cam mult pentru a doua intrare..

3. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

poate se mai reduce numarul de typhooni ... sunt prea multi prin harti si fac daune multe :D

4. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

Nu primesc misiuni de la Jayne Dalton! Imi scapa ceva?

5. Bowie

Bowie Guest

Am vazut si am trimis mai departe.

Contractorul de misiuni pentru acest event este de data aceasta Norton Maxwell care poate fi gasit in porturile securizate. Neavand informatia am aproximat dupa evenimentele precedente. In curand vor fi afisate in faq-ul de event si misiunile disponibile.

Ferdіnand apreciază asta.
  6. mydyla

mydyla Conte forum

or sa reduca typhoonii la 1 /ora ... tehnicienii cand taie pai taie nu se-ncurca :D

7. Deneb

Deneb Avansat

cand distrug anumite epave imi apare la jurnal "monstru ucis" si nici o recompensa. are cineva vreo idee?

8. ~GAMBLERjr~

~GAMBLERjr~ Scriitor în devenire

Intrebare, pe forum se specifica ca una dintre navele de event se da ca recompensa la harta Hydrei pentru primii clasati, la faza a doua am iesit in top 5, si nu am primit nicio nava, doar tunuri worldbrakere si harta aquarius. Pana la urma cum e?

9. ☆LiΘη☆Kiηg☆

☆LiΘη☆Kiηg☆ Scriitor în devenire

La harta de grup recompensa este la sfarsitul eventului

10. axel

axel Team Leader Team Seafight

:confused:
    Sunt doua tipuri de clasamente. Unul general si doua zilnice. Cel general ofera design-ul.
    Va rog sa lecturati cu atentie FAQ-ul evenimentului.

11. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Piata pe harta marii nu functioneaza normal,de la restart..

12. p16.

p16. Scriitor în devenire

Salut tuturor,
    Eu unul sunt incepator, nu am nici macar o sansa impotriva acestui npc. Ma scufunda cu full voodoo si viata. Probabil ca este vreun eveniment pentru avansati.
    Nota off-topic
    Referitor la aceasta sintagma - ``NOBODY IS PERFECT,WHY DO YOU THINK YOU ARE?``. Vin si spun ca lumea este perfecta asa cum este, fiindca nu poate fi altfel decat este. Nu idealul impus de religii sau fiinte imaginare , spirituale.

13. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Mare filozof esti :)

Deneb apreciază asta.
  14. Deneb

Deneb Avansat

v-ati hotarat sa inchideti jocul? ca vad zice de vreo jumatate de ora ca serverul nu este disonibil.EG2. daca v-a venit acest gand bun era frumos sa ne anuntati si pe noi :)

Modificat ultima dată: 11 Sep 2020
    p16. apreciază asta.
  15. Emil_KE

Emil_KE Începător forum

De unde se poate lua fragment misterios?Nu vrea nimeni sa raspunda?

16. Din misiunile zilnice de la eventul actual 1 pe zi: https://prnt.sc/ug5f1c , in link ai detali

17. Idem raspunsul de mai sus de la colegul dumnevoastra : https://prnt.sc/ug5f1c

brogil apreciază asta.
  18. rachets

rachets Novice forum

ce voucer avem

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.