Feedback Discuții: Răzbunătorii Mării – Jocul final 2021

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de axel, 15 Sep 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. axel

axel Team Leader Team Seafight

2. kostzy

kostzy Expert forum

• În funcție de câte daune ai provocat, ești recompensat cu PE și perle, coloane sau monede yulong.
    • Jucătorul care provoacă cele mai multe daune este recompensat cu Suflete blestemate și perle, coloane sau monede yulong, precum şi o mică şansă de a câştiga muniţie luminoasă.
    • "Coloanele" astea sint un nou item ca eu nu le-am gasit pe nicaieri??!!!
    • În cuferele de event găsești multe articole utile, precum Muniție luminoasă, Muniție perforatoare, foc de dragon nivel 2, amulete Simbi și Taureau, tunuri Worldbreaker de nivel 3, suflete blestemate sau radiante, si alte articole.
    • Aceste amulete "Taureau" sint noi ?Ce valoare de reparatii au?Sa speram ca in legatura cu tunurile Worlbreaker sint de nivel 3 asa cum sa scris in FAQ,nu ca eventul trecut unde sau dat Firestorm asta legat de cufere.

• Ce conțin epavele de navă?
      Există două tipuri de epave care trebuie atacate cu harpoane.
      • Un tip poate fi găsit pe hărțile 5 – 30: jucătorul care provoacă cele mai multe daune obține multe articole utile, precum tunuri Worldbreaker de nivel 3, muniție luminoasă, muniție perforatoare, plăci protectoare, Furtună cu grindină, Sapienţa Spionului, monedele lui Platon și Cristale.
      • Celălalt tip poate fi găsit pe hărțile 31 – 50: jucătorul care provoacă cele mai multe daune obține multe articole utile precum Coroane, monede yulong, mine de contact și mine autoghidate și tunuri Worldbreaker de nivel 3.
      • Sper ca se dau Worlbreaker nivel 3 nu Firestorm sau mai apoi Worlbreaker nivel 0 ca la eventul trecut

3. jhonny

jhonny Novice forum

foarte bine mentionat Kostzy, sa speram ca nu vor fi aceleasi probleme cu recompensele in ambele cazuri cufere si epave ;)

4. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Coloanele sunt coroane, amulete Taureau sunt amulete Taur. Putina toleranta :rolleyes:
    Cat despre tunuri sa speram ca asa va fi.

5. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Epavele 5-30 nu conțin Worldbreaker de nivel 3, tocmai am primit de nivel 0

6. kostzy

kostzy Expert forum

nu este o problema au timp sa rezolve ,vor rezolva chiar in ultimele ore ale eventului

7. În ultima zi schimba

8. kostzy

kostzy Expert forum

nu uita sa faci o copie dupa jurnal cand ai luat tunul,ca altfel te pune sa cauti la sfarsit de event

9. jhonny

jhonny Novice forum

2021-09-17 17:42:07
    Ai primit 1 x Tun Worldbreaker. . nivel 0 nu nivel 3. am tras la peste 120 de epave si doar 1 tun

10. axel

Multumesc pentru atentionare. Vom face corecturile necesare. Imi cer scuze pentru confuzia cauzata.

11. axel

Multumim pentru sesizare. Intradevar informatiile furnizate initial au fost eronate.
    Cuferele event contin tunuri Worldbreaker de nivel 0. La fel si epavele de tip 1.
    Epavele de tip 2 ofera tunuri Worldbreaker de nivel 2.
    FAQ-ul a fost actualizat in consecinta.

12. kostzy

kostzy Expert forum

pff,si cand credeam ca ne umplem de worldbreaker lvl3,vine BUGPOINT si ne spune ca nu este asa

13. Deneb

Deneb Avansat

Am si eu o curiozitate:
    cu monedele lui Platon ce putem face, ca la piata nu e nimic de cumparat cu ele.....

14. kostzy

kostzy Expert forum

te ajuta in mini-jocul Ogygia(Calypso)doar ca la descrierea din FAQ sint trecute doar monezile Solon,ca asa stiu sa traduca adminii nostri,au invatat engleza pe strada

15. kostzy

kostzy Expert forum

"Aici poti repara nava"asa scrie acolo unde este butonul ptr reparare,doar ca el nu merge atunci cand iesi din harta golem si nici scutul vodoo nu incarca....:mad: :mad: Intr-un final si-a revenit dupa un logout

16. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

O intrebare, de altfel normala cred eu.
    De ce se posteaza un FAQ, apoi este modificat, nu poate fi tradus de la inceput corect?
    Worldbreaker de nivel 0, nu prea seamana in nici o limba cu Worldbreaker de nivel 3...

17. axel

Nu a fost o problema de traducere. Informatia a fost comunicata intr-o forma gresita, si apoi corectata.

18. jhonny

jhonny Novice forum

sunt confunz de ce se intampla cu epavele ,am tras la peste 400 si doar 2 tunuri ,eventul trecut am colectat 40 de tunuri worldbreaker, si nu am facut m-ai mult de 300

19. cum intru in minijoc sau in harta grup? pe megaserverul america a disparut Captain Ravenbeard dupa restart.momentan in 4 port-uri lam cautat si nu dau de el.

20. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

O fi iesit la pensie :-D

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.