Feedback Discuții - Umbra Marelui Vizir

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 15 Oct 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Aici puteți comenta evenimentul "Umbra Marelui Vizir"
    Va rugăm să acordați atenție exprimării folosite. Mulțumim.

Echipa voastră Seafight

2. kostzy

kostzy Expert forum

si eventul incepe promitator..cu blocaj .unde il gasim pe nadim latif asta?

Modificat ultima dată: 15 Oct 2020
  3. gica

gica Începător forum

in Chitila bate cuie in gard.

Vasaluz apreciază asta.
  4. Deneb

Deneb Avansat

si cu sufletele ce facem? ca de la piata nu pot cumpara nimic

5. Deneb

Deneb Avansat

la cum au gandit eventul asta, jucatorii mici nu vor putea sa se bucure de el. tineti-o tot asa.... un jucator care s-a apucat acum o luna de joc, dupa eventul asta se va lasa sigur...

6. mydyla

mydyla Conte forum

pai .... tu ce vrei event ptr lvl 2? .... ala mic trebuie sa creasca .... :)

7. kostzy

kostzy Expert forum

la terminarea misiunii "Umbrele persista" nu sau creditat coroanele si yulong 2020-10-16 09:39:18Felicitări! Ai îndeplinit cu succes misiunea!2020-10-16 09:39:18Ai primit 20000 x Perle.2020-10-16 09:39:18Ai primit 34000 puncte de elită.

8. Hades**

Hades** Scriitor în devenire

Tare as vrea sa stiu cum putem face 4450 blestemate si 1350 de radiante ca sa putem cumpara ce este la piata. Doar pentru blestemate trebuie sa facem peste 1000 de nave pe zi.

9. SOaD#

SOaD# Novice forum

Salut, vreau sa stiu si eu care este logica celor 4 pachete aflate la piata, in momentul de fata toate apar blocate cu toate ca elear putea fi cumparate in 2 moduri, euro sau suflete.
    Cum putem accesa pachetele? In FAQ nu este mentionat nimic despre ele.

Deneb apreciază asta.
  10. ~GAMBLERjr~

~GAMBLERjr~ Scriitor în devenire

NU se poate creste dropul de suflete blestemate, se fac foarte greu...si e nevoie de 4000 de suflete blestemate pentru a putea avea acces la toate pachetele de la piata! Tot cu cardul trebuie sa intervenim ca sa le luam????

11. Oilatum

Oilatum Novice forum

Buna ziua. Ieri in lista misiunilor event apareau niste misiuni cu recompense tunuri.Am facut una dintre ele. Azi dupa resetarea misiunilor nu am mai avut nici o misiune event disponibila, nici macar aia zilnica.

Atalay apreciază asta.
  12. Atalay

Atalay Scriitor în devenire

Aceasi problema o intampina majoritatea si inca o problema:cum sa faci 4000 de blestemate cand cu cat joci mai mult iti creste minusul si mai ai 3 zile si 22h din event iar navele sunt destul de rare.:(

Hello_Friend apreciază asta.
  13. Scf

Scf Pretendent

Alooo,bugpoint facem si noi o misiune event azi? iar sunteti in urma

14. Oilatum

Oilatum Novice forum

Ai gresit, trebuie 4450 blestemate si 1350 radiante.

15. Atalay

am estimat...:)

16. Deneb

Deneb Avansat

liniste si pace. nu ne deranjeaza nimeni cu raspunsuri....

17. Atalay

Nu ar avea de ce.Ne-au oferit posibilitatea sa le obtinem,probabil o sa bage la piata sa achizitionam pachete cu suflete ca si la alte eventuri si o sa lase piata deschisa...trist,puteau mai mult.Cel putin puteau sa ne raspunda sa ne explice problema cu misiunile.:D

Hello_Friend apreciază asta.
  18. axel

axel Team Leader Team Seafight

Va rog sa va adresati suportului, sa atasati logul respecitv si sa cereti o verificare.

19. axel

axel Team Leader Team Seafight

Situatia a fost deja transmisa mai departe catre dezvoltatori. Multumim.

20. Deneb

Deneb Avansat

ce-ai facut ma bobita? iar s-a stricat? bai frate, daca nu se pricep, nu-i mai lasati ma sa puna mana :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.