Feedback Discuții - Vrăjitorie de agrement 2023

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de Eris, 10 Aug 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Ahoi piraţi,

În această rubrică așteptăm opiniile voastre despre evenimentul Vrăjitorie de agrement
    Vă rugăm să acordați atenție modului de exprimare.

Distracție plăcută!

2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Ce conțin cuferele de comori de event?
    În cuferele de comori de event poți găsi multe articole utile, precum muniție devoratoare de suflete, amulete Taur și Simbi, tun Worldbreaker nivel 2, inimă de leu, tun Firestorm nivel 2 și multe alte articole.

Pe bune?? Firestorm?? Nu sunt cam depasite aceste tunuri??

3. bokas3

bokas3 Scriitor în devenire

cred ca o sa fie tunuri mai bune, daca o sa putem sa le deschidem, ca pe astea de acum nu putem
    LE ESTE LENE SA TRADUCA SI SA ACTUALIZEZE TRADUCEREA

4. *nann*

*nann* Junior Expert

Eu zic ca sunt perfecte deoarece, din cate am observat, ca sa faci aschii pentru nuclee, trebuie sa distrugi tunuri la Statia de Recuperare, deci daca, de exemplu, din event stranzi cam 1000 de tunuri, cel mai probabil te faci cu vreo 4, maxim 5 nuclee Amfer.

Eu sunt curios decat ce da nucleul Amfer, eu am decat 3 nuclee veridiane. :p

5. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

voucher ceva

6. G.I.J.

G.I.J. Novice forum

THABIVXEWDSL

7. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Nucleele dau exact ceea ce a primit mireasa in prima noapte dupa nunta :))))

8. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

oare ce? :)