Feedback Discuții: Ziua Recunoștinței

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de =Decadent=, 19 Noi 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

În această rubrică așteptăm feedback-ul vostru pentru Ziua Recunoștinței.
    Vă rugăm să acordați atenție modului de exprimare.

Succes!

2. -.vasi.-

-.vasi.- Junior Expert

sara buna ,ne puteti spune si noua de unde facem 20 de misiuni cum nu am avut numai 10 si observ ca misiuni zilnice nu avem

3. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

ai in atlantis dupa la suprafata

4. sir-deep-fear

sir-deep-fear Scriitor activ

la suprafata da atlantis nu este

5. ..Dantes..

..Dantes.. Pretendent

stie cineva de misiunile secrete

6. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Baron forum

Sunt 13 misiuni la inceputul eventului..10 la suprafata 3 in Atlantida. 1 misiune repetabila zilnic,si o misiune secreta.Trebuie sa ai 100 de butoaie cu rachiu,ca sa iti dea misiunea secreta.

7. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Baron forum

Sansa de a primi designul de la Ceata tomnatica este 0%..De cand am inceput eventul,nu am vazut sa il primeasca cineva.

8. -~DANY~-

-~DANY~- Novice forum

din tot jocul asta plata cu cardul functioneaza cel mai bine

9. ..Dantes..

..Dantes.. Pretendent

Există misiuni în timpul eventului?
    Da.
    Nautica: există 13 misiuni normale.
    Vor fi misiuni secrete în timpul acestui event.
    Misiunile zilnice se resetează în fiecare zi la ora 12:00 (ora locală a serverului).
    am inteles asta...dar am vazut altii au finalizat inainte de termen si deja au skinul de la finalizare...mai sunt 3 zile dar eu mai am de facut 4 misiuni de facut si cu una pe zi nu finalizez...trebuie sa fie o smekerie la mijloc....stie cineva de alte misiuni secrete....va multumesc

10. ..Dantes..

..Dantes.. Pretendent

pt ca in prima zi nu am finalizat decat 12 misiuni nu 13 cate ar fi trebuit....in fine nui bai

11. Bunicu-1

Bunicu-1 Mare-maestru forum

dupa restart nu mai merge nimic

12. .diana04.

.diana04. Începător forum

poti sa faci zilnic 2 misiuni dar ca sa iti apara trebuie sa ai in depozit 100 de butoaie cu rachiu.

13. Noltisor-RO

Noltisor-RO Cunoscător forum

Si de ce nu se specifica in FAQ?....noi cum kkt sa ne dam seama? ADMIN,am sa vorbesc cu Xi Jinping sa-ti taie din leafa! Esti degeaba!:mad:

14. Care admin? Comunitatea romana cred ca are doar 1-2 admini si nu fac fatza. La alte comunitati se raspunde repede si multe deoarece sunt cate 8-10 admini ceea ce este o diferenta mare.La fel este si la suport.

15. mydyla

mydyla Supervizor forum

...pontul despre misiunea secreta a fost dat tot de un admin ...acum pe bune... a visat cineva noaptea ca trebuie sa aiba 100 de butoaie ca sa se deblocheze acea misiune .... !!!.. "descoperim jocul" dar uneori este atat de ascuns incat ai senzatia ca ... nu vrea sa fie descoperit :) "fiecare se descurca cum poate" ....