Disparitie buffuri de la piata neagra

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de sillly73, 1 Apr 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Dupa cum s-a observat de-a lungul timpului, daca "reusesti" sa cumperi de la piata neagra pachetele de buffuri de cate o zi, dispar cele de 10 zile.

Adaugand toate pachetele de buffuri(cele de 1 zi si de 10 zile integral, deci 20 de zile) in cosul de cumparaturi din noul si minunatul magazin de pe harta marii, avand toate resursele necesare pentru a cumpara, nu mi s-a permis pentru ca: http://prntscr.com/n618wa.

Supportul nu ma poate ajuta in aceasta situatie. Cine poate? Si care este logica sa dispara un pachet de buffuri daca il cumperi pe celalalt? Cand rezolvati aceasta situatie?

Este deplasat sa nu mi se para normal faptul ca imi ingraditi dreptul de a beneficia de anumite bonusuri temporare? Nu mai zic de faptul ca in timpul in care stam delogati pentru ca sistem de compensare, buffurile merg inainte, scad... suna a ceva romanesc.

Toata stima!

ϮĞѓεεӃϮ și banditblue apreciază asta.
  2. mydyla

mydyla Conte forum

problema buff-urilor de la piata neagra am ridicat-o de cateva ori , da posibilitatea sa iei pe 20 de zile dar ... pauza
    ..alt aspect ar fi si in momentul in care cumperi un pachet care contine si buff-uri de la piata neagra , automat cele de la piata neagra dispar ... !!

banditblue și Bamse71 apreciază asta.
  3. axel

axel Team Leader Team Seafight

Situatia fost deja trasmisa mai departe catre dezvoltatorii jocului. Multumim.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.