Dispariție buffuri piața neagră

Discuție în 'Ajutor' creată de sillly73, 9 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Bună ziua, nu am cumpărat buffurile fortificare de oțel inoxidabil, punte superioară baricadată și unelte de maestru pe perioada maximă, însă au dispărut, cumpărând parțial.

În primă fază, supportul a spus că vor redeveni vizibile la expirarea celor cumpărate, ceea ce nu s-a întâmplat.
    Acum am revenit catre ei și spun că nu au astfel de informații.
    Doar puntea superioară baricadată a redevenit vizibilă pentru cumpărare...

Cum se poate rezolva?
    Mulțumesc.

2. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Aceași problema o am si eu si probabil această problema nu e doar la noi doi! Acolo sunt 2 pachete de bufuri de acelasi tip daca as cumpara din pachetul de unde poti cumpara cite o zi, celălalt de 10 zile dispare si apare cînd expira buful de tot! Daca durata maxima a bufurilor e de 90 de zile nu inteleg motivul de ce dispare! Alta varianta ar fi : daca intri in event cu bufuri active si la piata sunt bufuri de cumparat, acela de 10 zile nu este vizibil! Daca a raspuns suportul in felul acesta atunci e clara treaba! Cui sa te mai adresezi cu probleme? Aceasta problema nu e de azi sau de ieri! Stiu ca acuma o sa zica cineva, pai cumpăra întâi pe ala de 10 zile si apoi pe ala din care poti cumpara cite o zi! Precizez ca pachetul de 10 zile nu se vede la piata daca ai buf activ ( ex. am primit buff reincarcare pe 7 zile, la piata nu a fost vizibil acest buff pina cind acesta nu a expirat de pe cont)

3. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Daca in prima faza au zis ca o sa reapara si ceva a aparut din ele, dar nu toate... iar acum au zis ca nu au astfel de informatii... cred, sunt convins de faptul ca nu dau doi bani pe noi.
    Eu sunt curios daca se poate face "ceva" cu vreo autoritate gen ANPC sau omologul ANPC din aria in care se regaseste aceasta societate.
    Sunt sigur ca daca vor exista mai multe sesizari cu privire la cum se desfasoara acest joc: trisori, modificari anapoda, neluarea in seama a parerii jucatorilor si prin prisma faptului ca vorbim de bani reali, putem face o schimbare de bun simt... macar noi sa avem bun simt si sa il aratam. :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.