dmg

Discuție în 'Ajutor' creată de catasperanta, 27 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

vreau sa stiu si eu domnilor admini cum de iau dmg de 140k cu castele ful dmg la nava de 50 la suta abilitati ful

2. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

de unde incasezi damage-ul asta? nu am inteles mare lucru.poti avea castele si abilitati full si sa incasezi damage de la jucatori aproape ca si un npc.presupun ca un jucator a dat pe tine 140k.

Modificat ultima dată: 28 Feb 2018
  3. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

Castele full pot avea toti, daca le ai pus necorespunzator nu ii pasa nimanui ce ai tu pe nava, abilitatile lafel. Aceste 140k daune au fost facute pe serverul beta? sau pe cel normal? Cu munitie alice in timpul eventului de PB? 0 specificatii = intrebare retorica.

4. catasperanta

specific este servarul normal si nu este in timplu eventului de bp de la jucator am luat pietrele le am 21 pe nava si mascota de 12 de pventie dmg castel la 8 tot la dmg adica 16 % plus abilitati plus placi si tot am luat 140 k pe mine

5. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

Pai daca acel jucator ar avea undeva la 400 de ciocane lv4 si da cu voodoo-voodoo blast e ceva normal eu am doar 180 de ciocane lv4 si mai dau lovituri de peste 100k(16%+5%damage pvp). In timpul eventelor pvp am vazut si damage de peste 200k

6. catasperanta

oricum mi se pare exagerat

7. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

La pvp nu iti trebuie preventie ci evitare, e de asteptat sa iti dea 140k. La 400 ciocane de lv 4 si piatra de probabilitate de lovitura lv 24 pe nava si mascota + piatra tunuri + figurina 5% dmg pvp si piatra +5% pvp iti da usor 100k cu orice munitie de 90 daune. Nu mai zic ca la abilitati si castele exista configuratie model de pvp.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.