Echipament pe gold

Discuție în 'Ajutor' creată de mydyla, 26 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Au mutat in magazinul de pe harta marii si echipamentul pe aur, pirati .... pai ce fac ??..mai mult de 10.000 nu ma lasa sa iau ... stau o jumatate de ora sa iau 1 million de armuri sau ...etc????
    De ce nu-mi da posibilitatea sa iau 10 milioane daca am gold ...?? Inteleg la perle sa faca 10.000 este altceva .... Oricum nu stiu cat de stralucita este ideea asta cu mutatul pe harta marii ... ne mai intrebam de unde lag si blocari ..hmmm . Ce mai urmeaza sa puna pe harta marii ???...eventual nu ar strica si prognoza meteo ... sa nu ne prinda furtuna !!!
    In principal poate anuntati undeva ce posibilitatea de a lua de la magazinul de pe mare mai mult de 10000 de echipament sau pirati pe aur ...inclusiv munitia expansiva .

-~MadMax~-, dan-schela și †.SeTi.† apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.