Bug Embleme intrare RIFT - au disparut subit.

Discuție în 'Ajutor' creată de IceBull3t, 11 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Cu toata stima si respectul de rigoare (ca asa tre' sa vorbesti cu astia de-si bat joc de tine si timpul tau, respectuos dom'le), CUM reusiti sa faceti un update ca sa bagati un event nou si sa reusiti miraculos sa stergeti in acelasi timp niste monede de rift CUM ??????

Povestea incepe asa:

Vine un coleg si-mi zice: (doua puncte .. iar)
    El: nu reusesc sa intru in rift, nu am intrat de mult si nu mai stiu cum. E vreo problema sau nu mai stiu eu ?
    Eu: nu e problema, te-ai dus in port ?
    El: Da, dar ma duc iar.
    Eu: ia printscreen-ul asta si intri de acolo, ultima iconita de jos si-ti apare alta fereastra si intri, nu are cum sa nu mearga.
    El: Gata, ma duc imediat in port si incerc.
    .... 3 minute mai tarziu ...
    El: Nu merge, nu ma lasa.
    .... si aici vin intrebarile alea de gradinita ca la copii, fix pentru copiii aia care nu stiu sa tina o lingura in mana ...
    Eu: ai embleme?
    El: da am, ca am facut
    Eu: sigur ai
    El: da man, daca-ti zic ca am facut
    Eu: apesi sigur acolo unde ti-am aratat?
    El: da , dar e gri.
    Eu: ...nervii putin intinsi, da-mi teamviewer sa ma uit sa vad exact.
    El: stai sa caut sa-l instalez.
    Eu: bun, hai ca ma duc sa verific in port, ca sigur nu stii tu cum se intra daca zici ca nu ai intrat de mult.
    ... pana sa intru in port ca deh, ai nevoie de 10-15 secunde in functie de cui ai dat spaga sa te bage inainte alorlalti in port, ca asa-i pe mare, stai la coada, am lipsit 5 minute aproximativ si-mi zice ..

El: vezi ca au sters astia toate emblemele de intrat in rift.
    Eu: n-are cum prietene, dezvoltatorii astia sunt profesionisti nu incepatori in ale programarii
    El: daca-ti zic
    Eu: lasa ca verific eu, sa vezi ce injuraturi iti iei ca insulti staff-ul de genii de la BP.
    ... 2 secunde mai tarziu ....

STUPOARE , stupoare maxima pe fata mea, mi se zbatea ochiul stanga, dreptul imi iesea din orbita, noroc ca l-am tinut cu mana. Vena de la gat era mai ceva ca a celor de trag la sala si baga steroizi in ei .. si toate astea sub 1 secunda.

Eu: n-are cum, am vazut eu prost, stai ca redeschid fereatra ca probabil nu m-am trezit cum trebuie.
    Repet actiunea, ghici ce, aceeasi problema.

Tinand cont de activitatea iesita din comun de pe acest forum a adminilor si moderatori si ce o mai fi, tot cu stupoare intreb ... CUM de reusiti sa faceti bug-urile astea?

Am avut undeva la 137 sau 157 embleme de intrare in rift, cand mi le returnati sau tre' sa-mi fac printscreen la orice item de pe barca de fiecare data cand dau logout ca sa va demonstrez ca le-am avut?

@Sky
    Ia zi, aici ai ce comenta? Sau ii dam iar cu topic inchis?

@Bowie
    Cand imi mai dai ban pe forum, lasa-mi si motiv "s-a incalcat regula X din regulament", vreau sa stiu exact de ce am fost banat si sa nu ghicesc ce regula ti se pare tie ca am incalcat. Nu de alta dar altii editeaza postarile unde nu le convine (aia mai prapaditi de pe EN, PL, DE, etc) si accepta si parerile negative, daca arunci un ochi pe alte forum-uri ai sa fi uimit. Doar asa din curiozitate.

Modificat ultima dată: 11 Oct 2019
  2. arata 0 monezi rift.dar eu am reusit sa intru, iar la jurnal i-mi arata cate monezi mia luat.si se stie ca la restarturi neanuntate se repara 1 bug si apar altee 3-4.

3. IceBull3t

Le-am gasit si eu dupa ce am facut debug cu astia din ghilda, sunt in depozit dar nu apar acolo sus cand te uiti la embleme.

4. axel

axel Team Leader Team Seafight

Inteleg ca exista o problema de vizualizare a monedelor rift. Se manifesta la cel putin 3 jucatori. Puteti intra in harta, jurnalul de bord inregistreaza consumul, dar totalul nu este afisat, da?

5. IceBull3t

Da, asa este.

Am reusit sa intru in harta si am facut rift-ul de 2 ori astazi.

Nu-ti zice cate monede ai nevoie sau daca consumi de pe pagina de joc. In jurnalul de bord nu am cautat sa vad ce si cum.

Daca faci quest-urile respective pentru 3 embleme, tot nu sunt afisate cand vrei sa intri in RIFT. Posibil (nu am verificat) sa le creasca count-ul in depozit pe pagina marii.

Din cate am citit prin alte parti se stie de problema deja, ca se rezolva curand ori ba e alta poveste.

Multam de reply! ( vb serios si nu sarcastic :D )

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.